Citali ste už tu stranku www.rael.org (realiánskeho hnutia o mimozemských stvoriteľoch)
Ahojte teraz pred chvilou som dočítal jednu stranku » www.rael.org sa volá , mna vskutku zaujala a rád by som poznal aj váš nazor čo si o tej stranke myslíte a či ste ju už nekedy čitali
čítal som knihu "čo mi povedal mimozemštan" od zakladateľa ale neverím tomu aj keď snaha dať biblii nejaké logické vysvetlenie sa mi pozdáva ale takisto mi prídu trochu ujebané postoje onej organizácie/cirkvi/sekty či čo je to, ohľadom geneticky modifikovaných potravín (podpora monsanta, nuff said)
Otvoril som a našiel som výmysel bez toho, že by som bol nejaký veľký biblista: "Títo vedci sa v Biblii spomínajú ako 'Elohim', čo v starej hebrejčine znamená 'Tí, čo prišli z oblohy'."
- už i na internete sa dajú nájsť štúdie kde sa prekladom zaoberajú, a na tej stránke je to napísané manipulatívne, pekne tak aby to človek ľahko prijal, je to tam napísané moderne... a zaujímavé je tiež, odkiaľ sa zobrali tí "vedci", tiež sa sami stvorili? Je to ďalšie učenie, ktoré síce ponúka jednoduché a sympatické, moderné tvrdenia ale neviem kde boli doteraz. A vlastne hej, doteraz sme boli neschopné bytosti, akurát, že skutočný Boh sa nám zjavil už v našej "neschopnosti".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Hoc tomu čo hlásajú verím.. ale radšej v podaní Ancient Aliens.
no veď, to by si nebol ty, keby si do mňa nešprtal.....ľúbim sa ti, či čo?(ach).........filip
Otvoril som a našiel som výmysel bez toho, že by som bol nejaký veľký biblista: "Títo vedci sa v Biblii spomínajú ako 'Elohim', čo v starej hebrejčine znamená 'Tí, čo prišli z oblohy'."
- už i na internete sa dajú nájsť štúdie kde sa prekladom zaoberajú, a na tej stránke je to napísané manipulatívne, pekne tak aby to človek ľahko prijal, je to tam napísané moderne... a zaujímavé je tiež, odkiaľ sa zobrali tí "vedci", tiež sa sami stvorili? Je to ďalšie učenie, ktoré síce ponúka jednoduché a sympatické, moderné tvrdenia ale neviem kde boli doteraz. A vlastne hej, doteraz sme boli neschopné bytosti, akurát, že skutočný Boh sa nám zjavil už v našej "neschopnosti".
Články:
» www.obohu.cz/biblicke-rozbor...
» myty.info/view.php?cisloc...
» www.misia.sk/books/573?chapt...
» sk.wikibooks.org/wiki/Dogmatika/...
» www.newadvent.org/cathen/05393a.h...
» www.upc.uniba.sk/index.php/forum...
» www.pulib.sk/elpub2/PBF/Cap4...
» grkat.zaluzice.sk/?clanok=240-pom...
» poltar.fara.sk//archiv/view.ph...
» www.outreachjudaism.org/articles/elohim...
» www.thedivinecouncil.com/What%20is%20an%...
» www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alie...
» www.thedivinecouncil.com/What%20is%20an%...
» www.hebrew-streams.org/works/monotheis...
» www.dingir.cz/dingir/1999_4/c...
» www.rozmer.sk/sk/articles/sho...