hej, každá z nadprirodzených schopností by sa v tomto svete strašne zišla a dala využiť... mohol by som napríklad robiť najlepšieho psychológa na svete alebo v dajakej vedomostnej súťaži, kde zadávateľ už vidí odpoveď by som mu prečítal myšlienky
a občas by ma aj zaujímalo, čo si o mne ľudia myslia.... ale asi by som sa z toho zbláznil po čase... ak by sa to nedalo vypať
a asi by to bolo voči druhým nefér... keby viem čo si myslia
@quatrefoil inak, práve mi napadla jedná vec... že ak toto fascinuje dakoho, koho poznáš , môžete si spolu zahrať hru že si budete vravieť to, na čo naozaj myslíte.... ak budete obe hovoriť pravdu tak to bude vlastne "čítanie myšlienok" dobré, nie?
No škoda že chlap/ec toho o 2/3 vníma menej ako žena. :/
A keby som vedel čítať myšlienky tak by som sa o sebe asi nedozvedel bohvie aké pekné veci... Ale na druhej strane by som vedel čo mám zlepšovať... Takže by som chcel vedieť čítať myšlienky...
jasne ze ano ale muselo by to byt kontrolovatelne ze len keby som chcel ,, nee jak Mel Gibson v tom filme co vedel citat myslienky zenam a cital ich kazdej na ktoru sa pozrel
no a ako by som to vyuzil ? to sa neda povedat ale urcite by som bol uspesny clovek keby som to vedel
Bral by som, ale muselo by to byt aj s moznostou zapnut/vypnut. A ked ide o to co si o mne myslia ludia, tak pochybujem, ze by som bol nejak extra sokovany.... mam celkom prehlad
samozrejme, ze by som chcela vediet citat myslienky... jednoduchsie by sa mi pracovalo s ostatnymi... aj ked na druhej strane, asi by ma stvalo, ze ja to ja dokazem a ze mna nikto nechape
Z Trosky je to mozne aj normalne vola sa to telepatia....Da sa vicitit alebo jak to povedat..naco ten druhy...asi mysli ale nie doslovne naco mysli ale ako co preziva Sorry fakt to neviem popisat inaksie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to by bola paráda cez písomku..
a dosť ma zajíma čo si človek omne myslí
ale názory .. ee
staci mi to, ze ludi, ktorych dobre poznam mam precitanych - len vdaka ich mimike a gestam
neverbalna komunikacia je uzasny zdroj informacii
a naco este aj vediet citat myslienky?
to nie... zivot by bol potom nudny
a občas by ma aj zaujímalo, čo si o mne ľudia myslia.... ale asi by som sa z toho zbláznil po čase... ak by sa to nedalo vypať
a asi by to bolo voči druhým nefér... keby viem čo si myslia
No škoda že chlap/ec toho o 2/3 vníma menej ako žena. :/
A keby som vedel čítať myšlienky tak by som sa o sebe asi nedozvedel bohvie aké pekné veci... Ale na druhej strane by som vedel čo mám zlepšovať... Takže by som chcel vedieť čítať myšlienky...
hej chcela.. ale iba tým čo by som chcela
no a ako by som to vyuzil ? to sa neda povedat ale urcite by som bol uspesny clovek keby som to vedel
Lepsie vediet pravdu, ci dobru alebo zlu, ako zit v klamstve