mno za celý svoj život až do minulého mesiaca som trečítal len pár bookletov z cd a leporelo no potom som začal čítať anglické knihy za malý finančný obnos a nejako ma to chytilo
vsetko je na nete, a ked si chcem kupit nejaku knicku co ma zaujima tak stoji vetsinou viac ako 20 euro a na to ja nemam, tak si to redsej najdem na nete a tam si to aj citam popripade stiahnem na PDAa mozem to citat aj v buse cestou do skoly
V Pc mám stiahnuté v angline a pripravené na prečítanie: Gun Seller (Obchodník so smrťou) od Hugha Laurieho, potom Time Traveler"s Wife od Audrey Niffenegger (teraz v lete pôjde do kín film natočený podľa tejto knihy, a námet je dosť slušný), a ešte Atonement (Pokánie) od Iana McEwana... v tej knižnej podobe ma ešte čaká Princess Bride (fuj, ťažkou anglinou je písana, musím pomalšie čítať, než som zvyknutá :/) a ešte jeden polobrak na zahnanie nudy takže hej
aaaa ešte sa snažím zohnať knihu Waltz into darkness (podľa toho bol natočený kedysi film Siedmy hriech s Banderasom a Jolie, určite poznáte) ale nie je nikde, ani na nete, eshopoch ani kníhkupectvách, takže to som zvedavá
knihy mám veľmi rada,veľmi rada čítam,ale v poslednej dobe čítam hlavne knihy,ktoré potrebujem do školy a na tie,ktoré by som chcela mám čas vlastne len v lete
@Yukari počuj, odkiaľ si zohnala The Strain? Lebo po netových kníhkupectvách je to len po slovensky (už ten preložený názov mi dvíha adrenalín) a anglicky to neviem zohnať nikde :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
momentalne DAJ MI! vyyyyborna kniha
K.O SYSTÉM.
ale teraz mam na stole " Pravda a mýty o netradičních lékařských metodáach v populárním seriálu Dr. House
je to škoda,ale snažím sa čítať čo najviac.