V podstate sa cítim na svoj vek, všetko je na poriadku avšak rovesníci neplánujú svadbu a bejby v dohľadnej dobe a ja s mužom hej tak som hlasovala, že sa cítim staro oproti rovesníkom
v mojom veku majú všetci vážne vzťahy, plánujú budúcnosť, prípadne už majú deti desím sa predstavy, že by som natom bol rovnako, však som si ešte moc neužil a preto som asi nikdy nemal nič s 20 a viac ročnou babou ...
asi to bude tým, že ma všetci považujú za decko a ja potom tomu podvedome prispôsobujem svoje správanie. alebo aj nie. to by mal povedať niekto, kto ma pozná.
väčšinou mi hádajú menej (biologický vek), ale cítim sa staro a unavený resp. nespôsobilý na drámu kt. sa okolo mňa niekedy odohráva kvôli prkotinám.
svet "dospelých" je svetom vyrastených detí, ktoré si so sebou nosia svoje emocionálne škvrny a nevyriešené traumy z detstva, ihrisko je to stále, len hračky sú iné (autá, čiarkové kódy, platidlá, manipulátorské ťahy);
cítim sa ako stará duša.
väčšinou ma to nezasiahne, učím sa byť aj vo veľkých drámach byť ako to oko hurikánu.
Ja sa necítim staršie, ale tak som zasnúbená, plánujeme, že kedy svadbu, plánujeme v dohľadnej dobe aj kúpu bytu, nejak extra nechodím do barov, do klubov, ani popíjať ako moji rovesníci , skôr chodíme len sami dvaja na biliard a doma húlime a tak Takže asi skôr staršie.
Ja sa občas .. teda nie občas, často.... cítim ako vyprahnutý štyridsiatnik, ktorý už je taký znudený životom, taký osamelý celý život a taký neznesiteľný sám sebe.. hej no a to mám 19 keby som si vedel dopriať to čo chcem, tak by to bolo možno aj na cítenie sa v mojom veku .. ale nemám ako si to dopriať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
závisí od nálady
ako človek fungujúci v tomto systéme sa cítim tak zhruba cez 40
väčšinou mi hádajú menej (biologický vek), ale cítim sa staro a unavený resp. nespôsobilý na drámu kt. sa okolo mňa niekedy odohráva kvôli prkotinám.
svet "dospelých" je svetom vyrastených detí, ktoré si so sebou nosia svoje emocionálne škvrny a nevyriešené traumy z detstva, ihrisko je to stále, len hračky sú iné (autá, čiarkové kódy, platidlá, manipulátorské ťahy);
cítim sa ako stará duša.
väčšinou ma to nezasiahne, učím sa byť aj vo veľkých drámach byť ako to oko hurikánu.
čo sa týka telesného alebo akého veku, to neriešim.