mám 23...neviem ako by som sa mala v tomto veku cítiť...len nechápem ako mohol môj vek od 15 do 20, tak rýchlo ubehnúť...ale tento vek sa mi páči, lebo je to akurát ten vek takých tých životných rozhodnutí, keď sa už pomaly usadzuješ, nájdeš si robotu, začínaš plánovať rodinu...mne sa to páči
Rozhodla som sa mat 19.
Do konca puberty (cjvm, ja som asi furt este v puberte, ale ono sa to uz nikdy neskonci) som sa vzdy citila starsie povedzme.
Ale uz som klasicky nanichodny zmateny millennial. A veci ako kariera a rodina ma bohuzial neberu, takze budem velke dieta (ani velka nie som tak dieta so sekundarnymi pohlavnymi znakmi a vraskami) asi uz len.
cítim sa na 16... ja nedokážem a nechcem žiť život dospelého človeka...
obdobie strednej školy bolo najlepšie obdobie mojho života ale už to pominulo... nechcem si hľadať prácu a ani plánovať život, tak strašne mi chýba minulosť že sa nedokážem pozerať dopredu... viem že dokážem všetko čo budem chcieť, ale ja nechcem...
hej, typicka 23rocna truba. ale v poslednej dobe ma chyta nehorazna depresia z toho, ze budem mat 24, nikdy som to neriesila ale nejak to na mna dolahlo
lenivá som, unavená som, bolí ma chrbát, teším sa na dôchodok, teším sa ako budem stará tučná žena v celých plavkách močiaca sa v kúpeľoch vo vajcovej vode, kritizujem mladých a hovorím ako zomriem na infarkt.
ale vlastne v skutočnosti sa na dôchodok neteším.
ale inak sa cítim na dvojnásobok svojho veku
Ja mám 18 a stále dookola všade počúvam, ako vyzerám na 13-14... ale že sa nechovám až tak ako dieťa, len tak vyzerám je únavné, keď odomňa pýtajú občiansky a pýtajú sa, či som na zš alebo sš ._.
neviem, ako to opísať.
mám nadšenie a ideály a naivitu niekedy stále ako mladý človek nahnevaný na systém. nepodľahla som cynizmu. v tom sa cítim veľmi mlado. mnohé veci z praktického života absolútne nechápem a v sociálnych interakciách som čím ďalej, tým horšia, nelepší sa to. aj v tom sa cítim mlado.
ale mám dosť veľa skúseností a zvládam veľmi veľa vecí a v mnohých je môj skill dosť vysoko. a dokážem sa na mnohé veci pozerať z nadhľadu, ktorý u svojich vrstevníkov nevidím. v tom sa zasa cítim dosť staršie.
ale vlastne... keď sa pozerám na ľudí okolo seba, tak to vlastne ani nie je vekom, ale tým, aký človek je.
a poznám mnohých, čo sa cítia staršie, lebo sa cítia výnimočne a rozumne a nadradene, ale v skutočnosti sú to nedozreté hoviadka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Do konca puberty (cjvm, ja som asi furt este v puberte, ale ono sa to uz nikdy neskonci) som sa vzdy citila starsie povedzme.
Ale uz som klasicky nanichodny zmateny millennial. A veci ako kariera a rodina ma bohuzial neberu, takze budem velke dieta (ani velka nie som tak dieta so sekundarnymi pohlavnymi znakmi a vraskami) asi uz len.
obdobie strednej školy bolo najlepšie obdobie mojho života ale už to pominulo... nechcem si hľadať prácu a ani plánovať život, tak strašne mi chýba minulosť že sa nedokážem pozerať dopredu... viem že dokážem všetko čo budem chcieť, ale ja nechcem...
ale vlastne v skutočnosti sa na dôchodok neteším.
ale inak sa cítim na dvojnásobok svojho veku
mám nadšenie a ideály a naivitu niekedy stále ako mladý človek nahnevaný na systém. nepodľahla som cynizmu. v tom sa cítim veľmi mlado. mnohé veci z praktického života absolútne nechápem a v sociálnych interakciách som čím ďalej, tým horšia, nelepší sa to. aj v tom sa cítim mlado.
ale mám dosť veľa skúseností a zvládam veľmi veľa vecí a v mnohých je môj skill dosť vysoko. a dokážem sa na mnohé veci pozerať z nadhľadu, ktorý u svojich vrstevníkov nevidím. v tom sa zasa cítim dosť staršie.
ale vlastne... keď sa pozerám na ľudí okolo seba, tak to vlastne ani nie je vekom, ale tým, aký človek je.
a poznám mnohých, čo sa cítia staršie, lebo sa cítia výnimočne a rozumne a nadradene, ale v skutočnosti sú to nedozreté hoviadka
mentálne tak na 23