Šťastie je zvláštny pojem. Má to byť chvíľková eufória? Dlhodobá spokojnosť? Ak to prvé, je irelevantné, či sa to práve deje. Ak to druhé, práve šťastie by ma mohlo robiť nešťastnou, nie? Predsa nemôžem byť dlhodobo spokojná, potrebujem nové výzvy, čo ma budú hnať vpred. Skĺznuť do nečinnosti je jedno z najväčších nešťastí v živote. Môžem byť šťastná, keď budem mať stále čo dosahovať a budem vedieť, že na to mám. Ak sa príliš neunavím a nepoviem si, že to aj tak nemá zmysel. Čo som si už vlastne povedala. Tak som šťastná? Neviem. Ale nešťastná snáď nie som.
Cely posledny mesiac sa mam super, dari sa s peniazmi, v laske, uz len konecne ist o par dni spat do Grecka za mojou laskou a budem sa citit este lepsie
Tuším prvá polka vety v druhej možnosti príliš neguje tú prvú. Presnejšie by bolo: no, našli by sa veci, čo ma trochu trápia, napriek tomu sa považujem za šťastnú..
videl som taky starý český film a tam v triede asi oktave recitoval jeden student básničku: Čo je to štestí, štestí je muška zlatá, raz tu a raz tam.......dobre nie?
@husky No a co ze je ta fotka z googlu? To ze sa vozim v tom mercedese neznamena este ze je MOJE, co som tiez nikde nepisala. Je to priatelove auto. A cudzie veci si nefotim.
Ty si super ukazkovy priklad slovaka, zavist, blbost, neprajnost, fuuj
@pernik mna vzdy udivovali ludia, co ma poznaju aj bez toho, aby vedeli moje krstne meno a prepac, ale naozaj si blbe decko...sa pozri co ti pisem ja a co pises ty mne a ako ma castujes to nevies vymysliet lepsie?
@husky A ty vieš moje krstné meno? Pokiaľ viem ty si ma svojimi prijebanými, nedozretými a namyslenými rečami napadal už dávnejšie a to bez toho aby som na teba akokoľvek ragoval, serieš si do huby
O to tu ale nejde, proste len reagujem na tie tvoje píčoviny, hlavne na koment @24
"zlatko, keby si vedela co mam ja tak by si bola ticho "
@pernik to som napisal...nepoznam, ale pozri sa co pises kebyze mas v sebe kusok urovne tak ti taky "kokot" ako som ja nedviha mandle...ale sak kazdy mame svoj ventil ked ta prestane bavit urazat ma na fore, skus sipky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Absolútne šťastne.. .
- áno
filip
Ja to tu až tak nesledujem, ale viac krát som si všimol, že založíš dobrú anketu, ale nezahlasuješ, tak som sa už musel spýtať
» imhd.zoznam.sk/ba/index.php?w=...
fotky z prvej strany guuglu, sikovna najlepsie su na tom tie nemecke znacky
pocuvaj, ked uz na tom tak jazdis casto, vies vobec kolko to ma miest? ale nepodvadzaj a na guugli to nehladaj
kde si ma tak dokonale spoznal?
@prodigy1
aj teba mozno ale musel by si vzadu sediet
Ty si super ukazkovy priklad slovaka, zavist, blbost, neprajnost, fuuj
co sa babe prisnilo, to sa babe zachcelo...nic ine k tomu uz nemam co povedat
zlatko, keby si vedela co mam ja tak by si bola ticho
Čo si ty o sebe do piče myslíš? Že som tu zavítal kôli tebe?
Na tie tvoje perly sa proste nedá nereagovať...
som rad, ze mas kvoli comu teraz zit
O to tu ale nejde, proste len reagujem na tie tvoje píčoviny, hlavne na koment @24
"zlatko, keby si vedela co mam ja tak by si bola ticho "
Si sa proste ukázal...
btw kebyze vies co mam tak si ticho aj ty
Nereagoval som na teba, pretože to fakt nemá cenu, si proste jedinečný idiot.
Kebyže ty máš v sebe kúsok úrovne tak ma nenapadáš bezdôvodne v ankete, nepíšeš mi prijebané komentáre k fotkám a neprovokuješ ma v TSkach.
Ale šak každý máme svoj ventil
Mne je úplne u prdele čo máš, to, že si nedonosenec to nezmení...
ked budem dedo budem mat toto
na to ze si to vymyslal 2 hodiny tak to bolo dost ze slabe
komentare k fotkam? TSky??? aha panko ma vlastnu realitu a lieky na schizu si si uz dal dnes?
A niekedy mám dni, kedy normálne od šťastia neviem čo so sebou, napr. dneska taký bol a vôbec na to nemusím mať dôvod!