@frez , prvé bolo vajce, vajcia už znášali dinosaury, vtedy vtáky ani neboli, čiže ? a nieje dané že čo bolo skôr či sliepka alebo slepačie vajce, je dané len vajce takže ?
a načo to riešiť? tato tema tu obla sto krat a ako aj keby to zistite, ako vam to pomože? no nijak.. akože čo sa zmení? absolutne nič tak načo to vobec riešite
@10 No cisto teoreticky je moje uvazovanie len reakciou na podnet(tuto anketu).Normalne by som sa nad tym nezamyslal... Ale casto krat rozmyslam aj o vesmire, kladiem si rozne otazky, ktore rovnako nemaju zmysel, ale jednoducho ma to bavi rozmyslat nad niecim, na co nepoznam odpoved. BTW @10 keby si napr. najznamejsi fyzici nekladli otazky, na kt. v danej dobe nikto nevedel odpovedat, tak by sme tu teraz sedeli bez elektriny, pc etc. IMHO su taketo diskusie proste funny
kto veri v to,ze svet stvoril Boh,tak si mysli,ze sliepka...keby to bolo vajce,tak zaciatok sveta by vyzeral asi tak,ze vsade boli vajcia a adam s evou len cakali co sa z toho vyliahne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
1.z čoho mala potom vzniknúť sliepka?
2.a to vajce? to mohlo byť vyšľachtené z rôznych druhov zvierat