anarchia bude vladnut sak vsetci co vladnu teraz pomru vo vojne a bude tu anarchia pretoze ak by aj niekto z tych co vladli prezil tak by ho ludia zabili podla mna aby nevymyslel aj 4 svetovu a co bude po 10 podla vas
Po tretej svetovej? Uz nebude vladnut nic... tretia svetova zlikviduje v podstate ludstvo. Ako povedal einstein neviem cim sa bude bojovat v tretej svetovej ale v stvrtej to budu kamene a palice...
priklad 3 sv. vojny som použil zamerne s tym, že ak nastane tak to bude zlomovy bod, niečo ako bod nula, od ktoreho sa vetko začne odznovu, rozhodne si neželam a ani nepredpokladam aby nejaka vojna bola
Teda, ja si tretiu svetovú nepripúšťam, to už skôr ten "magický" dátum 21.12.2012, kedy sa má stať niečo... a nikto nevie čo. Ak to je naozaj pravda, myslím si, že to nebude doslovný koniec sveta, ako mnohí predpokladajú, ale ak tak, koniec sveta, ako ho poznáme, mám týmna mysli, obrovské zmeny, ale k lepšiemu a myslím, teda dúfam, že potom by tu mohol byť konečne mier. A jasne, vládla by múdrosť a tento svet by už nebol taký sprostý =D
Mudrost? Asi tazko, na to plati jeden krasny vyrok "When dealing with people, remember you are not dealing with creatures of logic, but creatures of emotion." ~ Dale Carnegie V preklade to zname, ze pokial jednate s ludmi, pamatajte ze nejednate s bytostami logickymi ale bytostami emocionalnymi. Keby sa kazdy riadi logikou, tak svet ako ho pozname dnes je rozhodne niekde inde a ovela nudnejsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no divne....