Ja to praktizujem (aj keď nie všetkým)... Skoro nikto ma nemá rád (či skôr pravda sa im nelúbi ?) a je mi to jedno... Som spokojný sám zo sebou, že nie som kurva kerá klame a podvádza... Nebudem niekomu tlačiť kaleráby do hlavy len zato aby som bol populárny...
A čo ak tá pravda môže ublížiť? Vykričať čokoľvek, kedykoľvek, akokoľvek, len preto, aby som sa mohla poplácať po ramene, aká som ja pravdovravná, je sebecké.
@wewo kamarát tak to nerob, že ženskej vyzvoníš všetko... veď raz príde deň, a on určite príde, keď to oľutuješ a potom si na mňa spomenieš...
a teraz k téme:
keby hovorím každému, čo si myslím, tak by som nebol dnes tam, kde som (aspoň si myslím), ja viem, je to smutné, ale v poslednej dobe mám čoraz častejšie nutkanie hovoriť ľuďom to, čo si myslím... ak sa odhodlám, som zvedavý ako dopadnem...
asi by som si nenašiel žiadnu priatelku, možno len tu terajšiu
a v rodine by ma nemali radi.
Ale teraz otázka pre všetkých - čo je pre vás pravda ? to čo si myslíte že je pravda alebo skutočná pravda ? a nieje pravda len názor ktorý za pravdivý pokladáme ?
je to relatívne ale rozhodne sú veci ktoré môžem so spokojným svedomím označiť za jebnuté. V podstate hovorím pravdu, iba rodine a priatelke ju poviem miernejšie ( rodine niekedy nepoviem vôbec )
to sa proste nedá. nemôžem vždy povedať všetko tak ako si myslím. to nejde. niekedy si totižto myslíme niečo, čo je v návale nejakej emócie a vyslovením by sme mohli poľahky ublížiť a následne na to si uvedomiť, že to nie je tak celkom pravda a možno je všetko úplne inak. byť úprimný, to áno, to aj som, niekedy možno až príliš, ale niekedy je dobré zahryznúť si do jazyka
Nieco na sposob bezdomovca alebo dozivotny zaracha, nemala by sm kam chodit do skoly a tym padom asi ani do zamestnania...niektorym ludom je potrebne klamat, alebo svoj vylev zastavit v takej faze, aby to bolo unosne..ale co sa tyka kamaratov a falosnych kokotov tym sa pravda hovori
Ľudia by mali byť k sebe otvorení. Znášať pravdu do očí a aj ju hovoriť. Možno keby to každý bral normálne a ponaučil by sa z toho, bolo by to hneď iné.
Ale to už ľahšie znie zastavenie globálneho otepľovania.
niekto by sa rozplakal, niekto mi vylepil, niekto by sa so mnou prestal rozprávať, ale vlastne v miernejšej forme to praktizujem, preto strácam veľa ľudí... :/
Myslim ze keby par ludom poviem nieco do oci, tak sa to dostane do sirsieho okruhu, kde si ostatny na mna spravia nazor a tak vlastne by som im uz nic hovorit nemusel Ale par ludi by mozno bolo aj milo prekvapenych aky su pre mna dolezity.
Som nazoru ze pokial chcete byt oblubeny aj uspesny tak sa pravdu hovorit neoplati, prosto to nejde dokopy,zial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale nemám s tým nejaký extra problém,asi by ma ohovárali viac ako teraz, ale to sme zvyknutí však A nejaké facky.
a teraz k téme:
keby hovorím každému, čo si myslím, tak by som nebol dnes tam, kde som (aspoň si myslím), ja viem, je to smutné, ale v poslednej dobe mám čoraz častejšie nutkanie hovoriť ľuďom to, čo si myslím... ak sa odhodlám, som zvedavý ako dopadnem...
ale asi len s tymi dvoma kamaratmi.
a pomaly, ale isto sa k tomu aj blizim.
ah FML
Jedno vedia vsetci - nikdy som neprekecol a tato dovera je zaklad pre to, co robim a co si mozem dovolit robit.
a v rodine by ma nemali radi.
Ale teraz otázka pre všetkých - čo je pre vás pravda ? to čo si myslíte že je pravda alebo skutočná pravda ? a nieje pravda len názor ktorý za pravdivý pokladáme ?
je to relatívne ale rozhodne sú veci ktoré môžem so spokojným svedomím označiť za jebnuté. V podstate hovorím pravdu, iba rodine a priatelke ju poviem miernejšie ( rodine niekedy nepoviem vôbec )
dosť si ma POZITÍVNE zarazil touto diskusiou
btw, nedopadla by som dobre...teda ešte horšie ...chvíľu som sa snažila byť ab und zu pravdomluvná, no nevypláca sa:d
Ale to už ľahšie znie zastavenie globálneho otepľovania.
Pravda? Tá, ktorá je tá tvoja?
celkom sami? aj bez rodiny?
Som nazoru ze pokial chcete byt oblubeny aj uspesny tak sa pravdu hovorit neoplati, prosto to nejde dokopy,zial.