no podobne podobne..poprezerala by som si moje muzske telo...urcite by som skusila ci chalani vedia flusat od prirody ale sa to musia naucit...xD a tak,..
@16 no to by si si uzila len v pripade ze by si zmenila aj zmyslanie z babskeho na chlapske.... totiz my chalani sa sem tam posleme do pice a vynadame si do kokotov co keby povieme babe tak sa s nami nebavi tyzden a my sa bavime o par sekund dalej ako by sa nic nebolo stalo (ach som tak rad ze som chalana a babsky svet sa ma netyka )
@19 ja by som to prežila v pohode. Ja som totiž už mala možnosť vypočuť si nejaké tie chlapské rozhovory pri pive a dosť som sa pobavila. Lenže som to nikdy nestihla od začiatku do konca, takže tento aspekt mužského žitia a bytia by som rada spoznala
@23 ked ti len to chyba ku stastiu vacsinou sa to drzi scenara: stretneme sa, pozdravime, vojdeme do podniku, objedname pivo, kecame o ... (treba doplni podla ludi a ich zalub), objedname pivo a sem tam nieco tvrdsie, pokracujeme v debate, sem tam sa posleme do pecka, dalsie pivo, debata, sem tam sa zas posleme do pecka, vynadame atdaz kym nedojdu penaze alebo nie je neskoro popripade sa nemani lokal za nejaku party na byte atp Jo a samo ze sa obzeraju baby ak su nejake pritomne Staci?
nerozmyslal som nad tym este...ale radsej by som bol baba z jedneho prosteho dovodu a to ze v dnesnej dobe je zazrak najst normalnu babu...a aj ked najdem preklzne mi pomedzi prsty...
@40 cakame v rade na wc...lebo nemame tu vyhodu ze ´´ho´´ len otrcime a ideme do faku ...taakze tak...a ked sa zadari a je na wc aj zrkadlo...tak stoneme ako vyzerame a snazime sa to vylepsit ...este nieco?
@44 teeraz nechapem...to si myslel tak ze by si bol perfektna baba (keby si sa nou stal)....alebo myslis ze baby to maju lahsie v hladani svojej polovicky???
asi by som bola take prasa ako seci chalani grgla by som si hocikde,isla sa vycikat k stromu mala sproste narazky a robila si haluz zo vsetkeho co existuje a nagelovala si vlasy to ma vzdy zaujimalo ako dlho to vydrzi v povodnom stave a kupila si siroke gate nechapem jak im to moze pod zadkom drzat jaj a skusila by som kolko najviac som schopna zjest ako chalan nechapem jak sa do nich moze zmestit tolko jedla
chodila by som v pohode na všetky diskotéky a párty, aj keby mi hrozilo, že by som mala ísť v noci sama domov, alebo na intrák, lebo by som sa nemusela báť, že niekde v kríkoch striehne nejaká úchylná ženská, ktorá ma znásilní a uškrtí
vam jebe vsetkym s tymi kramami??? hned by som menila daco otrasneee...nech sa chalani stazuju ze nesu spokojni ked my baby mame kazdy mesiac aspon PADNY dovod byt nervozne...a co by som robila? asi by som sa najprv zmierovala s faktom ze nemam mozog...a potom by som sa vy kaslala na vsetko a robila to co mi proste moje svedomie nedovoli lebo sa necem citit ako prasa sama pred sebou..´DDD
citujem chalana ktoreho som sa len tak BTW spytala...co by robil on ...strasne sa mi pacila...bolo to ine ako ti ktori odpovedali podobne ako @2 ...aj ked nakoniec priznal ze ho to napadlo ale to nebude hovorit
takze:
siel by som nakupovat asi v tom pripade sla nakupovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a btw, amrafel zase si vo fórach
milujem tieto uvahy
- teda ak rátame s tým, že mi klesne iq
ZMIERIL BY SOM SA S TYM, co ine mi ostava?
@12 tak tak
takze:
siel by som nakupovat asi v tom pripade sla nakupovat