mnoo thak kedze sa blizi cas vainocny a mojim rodicom sa v vzdy podari nastvat ma nejakym darcekom ako ponozky ci sveter chcem sa spytat ci by to nastvalo aj vas alebo co by ste si zelali pod stromcek...myslim nieco take co je realne ne ze teraz chcem nov
hmm tak myslím že tie ponožky a sveter sa vždy zídu ale tak mňa mama nezvykne naštvať keďže jej poviem čo by som chcela alebo to idem kúpiť s ňou.. a v ramci možnosti mi pokúpi darčeky také čo aj využijem a čo som chcela....
mna ked sa spoluziacka spytala ze co chcem na vianoce,,alebo co som si popytala,,ta som jej knihy povedala ,,ona taky vyhuk ze ti drbe?knihy na vianoce?,,no,,ta dnesna mmladez
rodicia nastastie vedia ze oblecenia pre mna jednoducho bezomna kupovat nemozu...ci uz sa jedna o spravnu velkost alebo styl... oblecenie ako darcek pre mna v ziadnom pripade
ja som úplne skromná, chcem len 3 veci: knihy Súmrak a Nov a 106 cm uhlopriečkovú LCD telku. Najväčšia sranda je, že mi rodičia nechcú kúpiť tie knihy a nie telku.
suhlasim zo 4 ...ale moji rodicia su proste klasa ...minuly rok mi pod stromcek dali knihu z kniznice a rok predtym mi dali knihu ktoru uz mam...a este 7 ...super napad budem tie knihy pytat
ja chcem aby mi uznali reklamáciu telefónu ...to by bol skvelý darček...a aby som si namiesto neho mohla vybrať iný model ...lebo je to desný shit...sa mi pokazil už na druhý deň....a od rodičov nechcem nič,aj kebyže im dám presný popis veci tak kúpia niečo iné
dig.foťák ale to nedostanem jak mamu poznám cize oblečko dake co sa mne bude lubiť! omg uz vidim babku jak mi kupi to iste pyzamo jak kazdy rok len v inej velkosti
keby som si mala vybrat co fakt chcem, tak su to nejake kvalitne sluchadla do mp3, nejaka dobra vonavka, peniaze aby som mala len tak do mesta s kamosmi...ale nic z toho nedostanem, len mama mi da peniaze a ja is za to budem musiet pokupit oblecenie lebo normalne mi mama na oblecenie nedava..da mi 200...zato si kupim nohavice, mikinu, triko..a ostane mi velke hovno jupiiii ...
mne uz v poslednych rokoch ani tak nezalezi na darcekoch som rada ak sa cela rodina nehada cele vianoce ale musim povedat ze minuly rok ma vazne vynimocne potesilo ked som dostala keyboard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov