Čo by ste naučili svoje dieťa, keby ste ho mohli naučiť iba jednu jedinú vec? A s tým by potom to dieťa žilo celý život, teda vedelo by tú naučenú schopnosť/vlastnosť využiť alebo použiť.
No z piva rozhodne nezomrie . To toho alkoholu zas tolko neobsahuje. Okrem toho, pivo je zdrave . Ja by som ho naucil, ze hip-hop je najvacsa sracka a najvacse zlo a ROCK je posvatny a pre to ho musi uctievat a vyznavat
@bluepanter To si pis . Lenze deti malokedy nasleduju priklad svojich rodicov. Tak sa mozem len modlit, aby, ak nahodou raz budem mat nejakych potomkov, z nich nevyrastli zasrane hop-hipove sracky .
V prvom rade vždy (v každej situácii) myslieť na seba a nie na druhých. Život je tak totižto omnoho ľahší
A popritom milovať čokoládu, zmrzlinu a podobné blbosti tak ako ich milujem ja, potom by život malo nie len "ľahký" ale ešte aj sladký a to už by stalo za to...
Naucil by som ho vsetky cudzie jazyky (ak by som ich vedel) aby precoval ako univerzalny prekladatel a tak zarabal vela penazi a mal postarane o buducnost
až sa po 30 -tke preorientujem na heterosexuála (lebo geyom sa človek nerodí ale sa stane počas života) ožením sa s nejakou babenkou a urobím si troch synov... ktorí, by boli lepší ako som bol ja, vedeli milovať, vážiť si blížnych, seba a život..........filip
asi by som sa ho snazila naucit obracat sa v tom dnesnom svete kde sa vsetci hrabu za peniazmi, velkymi barakmi apod. aby vedelo co je spravne co nie, aby malo urcite zasady a aby sebou nenechalo zametat...proste aby vedelo otvorit hubu a povedat si svoje aby nan iny nekydali....
človek by sa mal zdokonalovať v prúdoch života v rôznych veciach, nie byť dokonalý len v tej jednej, napríklad chlap, by mal byť zdatný v technike, murárčine, do športu, žena zase do iných vecí ... predstavte si futbalistu, no nevie si vyvŕtať ani dieru do steny, aby si zavesil obraz, chápeme sa? Takže takto!
Aby nemal problémy: so samoprezentáciou, vyjadrením osobného názoru, so stresom pred veľkým počtom ľudí...no prosto, aby sa vedel v živote obhájiť a byť vždy sám sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
viem že nie práve toto si mal na mysli
dobrý príklad
takže tvoje dieťa by bolo pravdepodobne rockerom?
No asi by som ho naučil hrať na klavíri, aby sa tým živil
Alebo hrozne dobre písať. Alebo mať geniálny talent na hocičo, čo aj využije (takže nie talent na pitie piva
Strieľať, jazdiť na motorke, keď to dieťa bude staršie piť vodku.
A je jedno, či to bude syn, alebo dcéra.
zdrave je a je to aj dokazane
@frez prajem ti, aby sa zadaril malý rocker
A popritom milovať čokoládu, zmrzlinu a podobné blbosti tak ako ich milujem ja, potom by život malo nie len "ľahký" ale ešte aj sladký a to už by stalo za to...
A naucil by som ho asi narabat s peniazmi, hospodarit s nimi a zurocovat ich.
jednoslovne to neviem nazvať, ale podľa mňa to na seba nadväzuje. takže toto ho naučím. ostatné, nech sa naučí samé.
ale nie. dám ho na muziku ak sa mu dostane nejaký talent po mne
chlapca: futbal (nech je ako hamšík)
Aby nemal problémy: so samoprezentáciou, vyjadrením osobného názoru, so stresom pred veľkým počtom ľudí...no prosto, aby sa vedel v živote obhájiť a byť vždy sám sebou.