Tvrdšie tresty pre tých, čo opakovane porušujú zákon .... a svetový mier ale nie .... keby ma fakt úprimne počúvali, tak by som im úprimne prehováral do duše nejaké omáčky ... ale dôležité omáčky ! ..
@9 s prvou castou suhlasim...no, zenam by som povedala, aby pravidelne chodili na mamografiu a preventivne rpehliadky, sak najnovsi krem proti vraskam im aj tak zivot nepredlzi...
chlapom, aby zo seba nerobili velkych machrov, cavov a neviem jake sracky, aby boli normalni a nepodjebavali
A detom- poucte sa z chyb vasich rodicov- pouzivajte kondom!
Hmm celému svetu by som určite povedal ,že by sme sa mali správať zodpovednejšie .... a každý človek tejto zemy by sa mal posataviť k existencií celého národa tak , aby sme svojim generáciám nehali všetko to pekné čo zostalo .
Celému ľudstvu . by som chcel odkázať , že sme si rovní .
A okrem toho , by sme si mali viac vážiť ženy ...
(nemyslím všetky !! myslím tie ktoré za to skutočne stoja a verím tomu že ich je dosť )
deti (aby sme mali zabezpečenú budúcnosť )
mužov (aby sme sa dokázali postarať o bezpečie v našich domovoch ).
A aby som nezabudol !!! Nezáleží na národnosti , viere , alebo pôvode ... je vhodn=y čas na to aby sme my - ľudia konečne držali spolu !!
ze nenavidim ludstvo, ten celkovy system na tejto zemi, pytala by som sa, preco su vo vedeni ludia, ktorym sa neda doverovat, preco su vsetci mocni tak zavisli na peniazoch a nevadi im zarabat ich na ukor zivotov druhych, preco sa tak neuctivo vsetci chovame k planete, specialne slovensku by som povedala, preco k sebe nemozme byt milsi, preco sme tak obmedzeni, neprajni, neprijemni a obmedzeni, nevieme druhemu dopriat a zavidime, preco nevieme tolerovat inych, takych aki su, preco mame tak sprostu naturu... potom by som sa dramaticky odmlcala, povedala by som nech sa zamyslia, preco chceme menit inych, ked by bolo lepsie zacat od seba a vsetkym by sa zilo lepsie... potom by som povedala, nech sa nad tym vsetkym zamyslia, pretoze usmiat sa na druheho nie je nadzivotna namaha.... znie to dristovo ale jednoducho ma tieto veci seru...
asi by som im odkazala, nech sa snazia byt stastni, ale nie materialisticki, nie prahnuci po peniazoch a nie svine-charaktery, aby sa zamyslali nad svojimi cinmi a ich doseldkami, aby do okolia vypustali dobro a radost, a zaujimali sa o inych...
povedala by som im odveku pravdu, a to ze co das to dostanes...
a povedala by som im ze vzdy je nadej
ale keby som naozaj mala tuto moznost, najprv by som si pripravila poriadny preslov.....tak kruty, ze by prekonal aj speech of u.s. president v Armageddone a aj v The Independence day
Povedala by som, že svet je krásne miesto tak by sme si ho mali prestať ničiť vojnami a násilím a každý bohatý človek by mal aspoň jednému chudobnému človeku zabezpečiť adekvátne podmienky na život aby sme boli všetci na svete šťastný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ten svet som myslel samozrejme
pretože to vyzerá tak,že vás tu trápi WC,vlasy(zrkadlo),a dôležité omáčky(z ktorých je väčšine ľudí na grc..)
čiže začneme s projektovaním veľkého hajzlu? :d
chlapom, aby zo seba nerobili velkych machrov, cavov a neviem jake sracky, aby boli normalni a nepodjebavali
A detom- poucte sa z chyb vasich rodicov- pouzivajte kondom!
Celému ľudstvu . by som chcel odkázať , že sme si rovní .
A okrem toho , by sme si mali viac vážiť ženy ...
(nemyslím všetky !! myslím tie ktoré za to skutočne stoja a verím tomu že ich je dosť )
deti (aby sme mali zabezpečenú budúcnosť )
mužov (aby sme sa dokázali postarať o bezpečie v našich domovoch ).
A aby som nezabudol !!! Nezáleží na národnosti , viere , alebo pôvode ... je vhodn=y čas na to aby sme my - ľudia konečne držali spolu !!
Ani nie
Tak by ti dali už len z ľútosti, že nevieš formulovať vetu
Ty si dobrý hráč na city ;-D
A to ako vieš, že sme si všetci rovní?
Veď práve preto, že nežijeme večne treba ísť rýchlo a nemrhať časom ;-D
(Rammstein - Das alte Leid...
aj tak by si z toho nikto nic nezobral...
asi by som im odkazala, nech sa snazia byt stastni, ale nie materialisticki, nie prahnuci po peniazoch a nie svine-charaktery, aby sa zamyslali nad svojimi cinmi a ich doseldkami, aby do okolia vypustali dobro a radost, a zaujimali sa o inych...
povedala by som im odveku pravdu, a to ze co das to dostanes...
a povedala by som im ze vzdy je nadej
ale keby som naozaj mala tuto moznost, najprv by som si pripravila poriadny preslov.....tak kruty, ze by prekonal aj speech of u.s. president v Armageddone a aj v The Independence day
zimomriavkovy.................
Hej, bolo to v "miss špeciálny agent"
V tom momente by sa všetci zmenili na chudobných, našli by si niekoho bohatšieho a začali by mámiť prachy ...
MôJ ODKAZ SVETU ZNIE: PRAJEM SI SVETOVÝ MIER...... A TVRDŠIE TTRESTY PRE ZLOČINCOV!!!