to by bol akurat vek sak ziadny doktori este by som bol celkom fit deti odchovane ....ale keby sa ma niekto pyta ci to chcem vediet kedy zomriem tak jasna odpoved ze nie ...zivot netreba planovat zbytocne sklamania
Nechcela by som to vedieť, ale ak by to bolo takto, že napr. v 50. Tak asi by som nič nezmenila výrazne. Len by som sa snažila byť šťastná.
Ale napr. ak by mi niekto povedal, že mám týždeň alebo nejakú veľmi krátku dobu, tak by som chcela stihnúť spraviť všetko čo som z istých okolností odteraz nespravila. Napríklad ... povedať niekomu niečo, alebo pobozkať niekoho či niečo také...
Čo by, keby... Nič také nebude. Myslím, že minimum ľudí vie, kedy umrie. Smrť je prirodzená súčasť života. Žijem s pocitom, že raz umriem, no snažím sa vychutnať si každý deň. Neviem, ktorý je ten posledný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak by som mal zomriet o 3 roky tak by som sa s tym zmieril..ja sa smrti nebojim..
Ale napr. ak by mi niekto povedal, že mám týždeň alebo nejakú veľmi krátku dobu, tak by som chcela stihnúť spraviť všetko čo som z istých okolností odteraz nespravila. Napríklad ... povedať niekomu niečo, alebo pobozkať niekoho či niečo také...