dúfam, že by ich dostalo aj do písomnej podoby, napájala by som sa na to pred spaním, na záchode a na podobných miestach, kde mi napádajú geniálne myšlienky, ktoré v okamihu zabudnem
no TAK AKO SA ZREJME VSETCI ZHODNEME CLOVEK BY MAL MAT PRAVO NA SVOJE VLASTNE MYSLIENKY AJ KED SU HOCJak negativne , ked clovek nie je taky navonok tak nech je taky aspon vo svojej mysli ved predsa myslienkami clovek nerobi nic zle , zial nie kazdy clovek dokaze ovladat svoju mysel a myslienky aby sa v nej neobjavovali aj tie najblaznivejsie a najnegativnejsie myslienky
@flussica cirkev netreba pocuvat , ta nech nas radsej nesudi ved ona sama kolko zlocinov spachala!!!myslienkami nerobis a ani neovplyvnujes nic tym padom nerobis nic zle
presne po precitani otazky som si v duchu povedala by ma jeblo ..aletak vedtobybolo horzne moje sukromie ani bysom nemohla nic rozmyslat preboha a kebyto pocula mama a ucitelky.. ojojoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Problem solved.
a zavreli by ma na psychiatriu za úchylnosť.
bohuzial akosi mi nejde zavesit fotku z mobilu takze nic
Aaa.. čo tí ľudia, čo vedia manipulovať myseľ ? Tí - svojim spôsobom - myšlienkou vedia pohnúť svetom.