no fajn, z toho výberu to vyzerá veľmi biedne . . . vojnový hrdina, ktorý sa nevráti už domov, to mi moc neštimuje. . . na čo mi bude hrdinstvo, keď aj tak umrem na niečo z tej vojny ak už nebuem môcť vidieť nikoho z rodiny . . . resp. pointa: ja neccem ani vojnu . . . po druhé, normálny život a celibát dokopy nejdú takže to je nezmyselná odpoveď . . . takže už zostalo len jedno . . . úprimne, trošku blbo postavená anketa, keďže každý ako tak normálny chlap si vyberie tú možnosť . . . (normálny myslené vo význame, že je normálne orientovaný, nie je posadnutý bohom a podobne . . . to len aby sa niekto náhodu neurazil)
budem vyzerať ako silvester stalone, nebudem mať triško, na tom mastnom hrudníku nábojové pásy, niekde v džngli zachránim nejakú strašnú kočku, tá bude tak strašne šťastná, že som ju zachránil, že mi proste dá a takto furt proste rambo is back
@16 ale tak zober si. čo je lepšie? možnosť, čo tu písal feerinko, že mať vášnivý deň so svojoui láskou a potom zomrieť alebo radšej každý deň prášiť nejakú inú tak, že bude vrískať pri tom jak pavián?
@nemamprachy no nas feerinko je asi romantik zo zmyslom pre lásku .. ale fakt keby si mam ja vybrat laska neni večná laska vyrpchá aaaa prasitt kazdy den inuu zazivat kazdy den adrenaliiin a byt hrdninom a mozno este popripade si tam zriadit nejaky utulny domecek na strome vysokom kde by ma cakala vzdy dobra zranica a pivo uff no
@nemamprachy thak thak ocuj ty mozno budes vedet kde by sa daa stiahnut Mafia v CZ mimo temy trsku ale Boh nam to odpusti hadam .... bo som widel jednu fotku pan salieri by bol v rici keby newjes ....... a uz sa tesim jak dam druhu anketu takuto podobnu bo widiim ze to celkom haluz
mno, tak na to sú najlepšie warez fóra. ako napr. war-forum.net . ale tam je najlepšie, keď si zaplatíš rapidshare, alebo niečo podobné, to proste z torrentov, ani z nejakej podobnej kraviny nestiahneš. možno ešet dv++, ale tam nájsť dobrý hub, kde to ľudia aj nejak normálne uploadujú, no proste aleluja...
ale ja mám aj tak najradšej, keď nmiekto založí úp,ne debilné f=orum, alebo anketu a teraz ho všetci spičuvávajú za to
@tunidlo ked je tá vojna nezmyselná a je len preto ze sa povadia nejaky politici vo vláde tak to berem ze je to zbytocnee... ale zober si minulost ... Co robil hitler a jeho pomocnici .. a setci jeho vojaci jak zabijali ludii ... podla mna bol hrdina clovek ktory dostal aspoon jedneho znich .... a ze to museli robit bo boli v armade ?? nemuseli .. kazdy clovek je slobodny a moze sa sam rozhodovat .. ale oni to robili a ludia trpeli ... tych co ich odstli su pe mna vac nez hrdinovia dokonca... a powedz ze pre teba nje a sa zasmejem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
SOM RAD Ze som vymyslel neco co sa ludom paci sprawim aj pre zeny
2 - By ma z klastora vyjebali a potajomky zabili niekde urcite
3 - zas sa prejavila moja sebevrah stranka
Každopádne tých vojakov si škrtám ...
Prezit Krasny Vasnivy Den so svojou Laskou a vecer zomriet za zahadnych okolnosti ...
ale ja mám aj tak najradšej, keď nmiekto založí úp,ne debilné f=orum, alebo anketu a teraz ho všetci spičuvávajú za to
A môžeš mi povedať načo akože?
A proti inej vlasti a za zabitie ľudí čo v nej žijú ...
Ale tak keď si niekto myslí, že odbachnúť pár ľudí, ktorí majú na uniforme vlajku inej farby je hrdinstvo a dokonalý koniec života ...