čo by ste spravili keby ste mali oslavu narodenín a mali by ste na nákup iba 100sk ale nemohly by ste si požičať ani nič ako by ste to spravili? čo by ste nakupili alebo ako by ste to vymysleli?
máš 15 ? tak píš si : 2x Tesco COla, 1x Tesco pomaranč. To by bolo na pitie. Teraz niečo pod zub : 2x chrumky, a 2x slané tyčinky. A potom ti ešte vystane na jedny chipsy, a možno nejaký popcorn do mikrovlnky. A ešte ti vystane 5 Sk Máš zapísané ? dobre
no velmy jednoducho. poprosil by som kamaratov/kamaratky, aby doniesli nieco na jest, keksy, chrumky ... a ty mozes kupit dcusi alebo malinovku, kedze takym detom ako si ty je este zakazane pitie alkoholickych napojov jednoduche nie?
...mne osobne sa nepaci ak oslavenec hradi vsetko zo svojho. Ak chce niekto oslavovat, tak sa vsetci poskladame a je to lepsie. A mozno aj ekonomickejsie dat napr. 100Sk 6krat do roka ako 600 naraz kvoli svojej oslave. a keby som mal 100 sk a musel zaplatit oslavu sam, tak nakupim 52 rozkov po 1,90Sk
no my, partia, ked robime oslavu, tak tam ide vacsinou o chlast..a mame to spravene tak, ze kazdy si kupi co lubi a organizator nakupi maximalne nejake cipsy..ale vacsinou to amme podelene..organizator oslavy ma na starosti akurat zabezpecit kde sa prespi a tak
spravila by som party stylom,ze kazdy si nieco donesie,ci flasu vina,ci colu,ci chipsy...a kupila by som za 100,-- rozky,syr a cesnak a spravila cesnakove chutovky...
a mimochodom @0 aka bola spravna odpoved na ekonomike...
takže, najskôr by bola oslava pre moju rodinu, takže naši a všetky babky a spol. tie mi vždy donesú prachy a až za tie by som ďaľší víkend urobila párty pre kamošov
a keby som mala len tých 100sk, kúpila by som si študentskú pečať, doma by som si pustila obľúbenú hudbu a užila by som si večer aj sama
No nakupila by som nejake zakusky a to by mozno aj stacilo...vodu vzdy kupenu mame,aj cipsy a taak....tortu by mi mama upiekla....a urcite ziadny alkohol!!!
urobil by som si pyzamovu party po osemnastej hodine a to uz sa nema jest vyriesene .... kazdy si donesie spacak a hotovka vodu mame doma nake dvd kukneme a je to a 100 vo vrecku.
ja som taku party mala :d... a kedze tam bolo 70-80 ludi, som povedala nech darceky nenosia, len nech donesu kese na chlast nakoniec mi aj tak par ludi dalo darceky heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Alebo nerob ziadnu oslavu a usteris 100Sk.
Tak k teme na zranie daco z lidlu, na pitie Tesco vodka(sajz, ale co viac za stovku?), a este kazdy by daco priniesol z domu, sak nejsu vsetci socky
čo mi len pripomína, že ja už tie narodky oslavovať asi nechcem
a mimochodom @0 aka bola spravna odpoved na ekonomike...
a keby som mala len tých 100sk, kúpila by som si študentskú pečať, doma by som si pustila obľúbenú hudbu a užila by som si večer aj sama
Bola by to biedna oslava... ale kamosi by to pochopili.
Resp. by som to odvolal a radsej ich vzal niekam na chatu,ked prachy budu.