nič, bolo by to pod moju úroveň nebudem robiť zle niekomu, s kým som nejakú dobu prežila a ľúbila ho, pokiaľ by som v tom cítila zadosťučinenie, znamenalo by to, že som ešte stále neni ok z rozchodu, ale to už je iná otázka.. nevidím nič potešujúce na tom
I keď ti zrejme urobila niečo zlé a nechala ťa, tak pokial jej čokolvek urobíš napr na FB.Tak dosiahneš akurát tak to, že utvrdíš ju a jej okolie v tom, že urobila správne.... (jednoducho bude na koni ona)
A pokial v 24 rokoch považuješ zadosťučinenie také veci ako "zruším jej fb, alebo napíšem status ktorý ju poníži" tak by si sa mal nad sebou trošku zamyslieť :/
no mne ked prepne som schopna kadecoho ale hned to aj zacnem lutovat no vediet vsetky hesla od soc sieti je velka moc z racionalneho hladiska je najlepsie to nechat tak a nerobit nic lebo sa lahko moze stat ze clovek ked chce spravit zle druhemu tak sebe spravi este horsie a nic sa tym v aj tak nevyriesi
ľudia, sklamali ste ma denne tu vidím fóra, kde tu všetci píšete úplne nenormálne hlúposti. pritom stačí jedna moja filozofická otázka a už sú z vás slušné a morálne neviniatka to je hrozné....no vlastne je to aj dobre - mal by som zakladať fóra častejšie a hned by bol birdz slušnejšou stránkou s rozumnejšie uvažujúcimi ľudmi
@lui74 inac to som si tiez vsimla ake vysoko moralne odpovede sa tu vo vacsine vyskytli pritom keby ide o ine forum kde clovek skutocne potrebuje radu,opise cely svoj vztah, tak same kraviny sa tu docitam a normalna odpoved ani jedna mne by preblesklo hlavou kadeco, raz som aj cosi uz spravila, ale chvalit sa tym asi velmi nechcem na nete je pre ludi fajn sa robit lepsimi nez skutocne su alebo proste si nechcu priznat zeby boli schopni spravit nieco o com dobre vedia ze je to zle inak ale toto dost zavisi aj od toho aky vztah to bol ci skoncil vlemi zle ci mi ten clovek nejakym sposobom ublizil a podobne
Ak by sme sa rozisli v dobrom tak asi nic a ked v zlom tak asi by som si vsetko tajne cital, pripadne ak to bolo velmi zle, tak by som pomenil hesla nech si to vyzere suka .. ale mozno ze aj keby sme sa v dobrom rozisli tak by som cital nejake veci.. co uz, som zvedava osoba
ale nerobil by som niečo také plánovane a pravidelne, možno iba občas ... a aj keď je to narúšanie súkromia, tie informácie by som nikdy nezneužil, služili by vlastne iba k tomu že by som si vedel urobil lepší obraz o človeku
a viem že to nie je nejaká extra pozitívna vec, ale tak keď už by sa dalo tak prečo nie ... ubližovať by som jej neubližoval ničím
nic, lebo si uvedomujem, ze ak som vich ociach uz neklesla davno tak tymto by som to lahko docielila. ale keby to bol niekto kto mi hnusne ublizil, kto vie
poznám prihlasovacie údaje na fb otca mojej dcéry...no nerobím nič. nechodím tam a ani mi to nenapadne. absolútne ma nezaujíma, čo si s kým píše a čo rieši...viem si to cca predstaviť a to mi stačí...nebudem sa mu tam predsa chodiť rozčuľovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
je čas na gifko ! :3
@notme no ja by som vedel byť oveľa kreatívnejší narozdiel od všetkých, čo tu pridali komentár "nič"
Výnimka ak bol predchádzajúcu partner manipulatívny psychopat, ktorý svojej polovičke ubližoval fyzicky, psychicky, ekonomicky, sexuálne
a co by som im mala robit? vacsinou sme sa aspon dokazali rozist ako normalni ludia.
je to na zaplakanie.
A pokial v 24 rokoch považuješ zadosťučinenie také veci ako "zruším jej fb, alebo napíšem status ktorý ju poníži" tak by si sa mal nad sebou trošku zamyslieť :/
2. Nemam byvalych
3. Nechcela by som vediet hesla...zas nejake to sukromie by mal mat kazdy
ale nerobil by som niečo také plánovane a pravidelne, možno iba občas ... a aj keď je to narúšanie súkromia, tie informácie by som nikdy nezneužil, služili by vlastne iba k tomu že by som si vedel urobil lepší obraz o človeku
a viem že to nie je nejaká extra pozitívna vec, ale tak keď už by sa dalo tak prečo nie ... ubližovať by som jej neubližoval ničím