odluka cirkvi od štátu, nechcem, aby im šli dotácie od štátu. A spolu s tým zrušiť náboženstvo na školách, nemá to tam čo hľadať. To sa deti rovno môžu učiť, že dúha sa začína a končí na obláčiku a žijú na nej ružové jednorožce.
momentálne ma zaráža stav zdravotníctva, kde na laboranta(ktorý bol na gympli asi lepší v chémii ako ja, čo ma ešte viac irituje) v bolestiach čakám 20minút, aj keď zúrivo zvoním na zvonček (okej, pokazený)..kde na wecku neni ani toaletný, ani mydlo, ani uterák ani nič..
a to môžeme byť vďační vôbec za existenciu nejakej polikliniky..
ale hlavne , že NRSR rieši závažné excesy primitívov..
na Slovensku mi vadi zaostaly system v skolach a v niektorych statnych instituciach, lahostajny pristup istych zamestnancov statnej spravy k ludom, nedodrziavanie zakonov v urcitom postaveni - aj pre diplomatov v niektorych bodoch, slabe udrziavanie narodnej kultury a identity, zakony, ktore dovoluju vykonavat viacero poslaneckych funkcii uz aj tak pracujucim-doktori ci pravnici si tak mozu privirobit este viac tym, ze sa vopchaju do politiky, nic nerobia len si odsedia par schodzi, maju okrem svojho platu poslanecke, dalej vojaci v dochodku mozu pracovat dalej a zarabat, pricom beru nehorazny dochodok a zaberaju prac. miesta -mladi ludia sa nemaju kde zamestnat. Mladi po skole si bud zalozia rodinu a zivoria alebo idu do zahranicia kde makaju aby sa tento stat, ktory im nic nedal mal lepsie, a samozrejme politici ktori su v najvyssich funkciach ale zda sa, akoby mali iba rychlokurz politiky, robia si doslova co chcu-mrhaju statnymi financiami, staci sa pozriet kolko jedla maju na stoloch pri svojich debatach. Ani normalny clovek, co si vie poctivo zarobit by sa hanbil zo statnych penazi kupovat tolko kolacov, ovocia a neviem coho este tak, ako si dovolia oni, a este to beru ako samozrejmost. Nikdy by som nechcela zit inde ako na Slovensku, je to 1 z najkrajsich krajin na svete a mam tu rodinu a priatelov, ale ked nam vladnu tak neschopne ako teraz, tak sa radsej odstahujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a to môžeme byť vďační vôbec za existenciu nejakej polikliniky..
ale hlavne , že NRSR rieši závažné excesy primitívov..
tak asi toľko.
2.platy
3.skolstvo
4.legalizaciu konope