ja nanešťastie ale nemôžem nič zmeniť... ale keby som aj mohol, tak určite zmením zmýšľanie ľudí celkovo, aj keď viem, že by to bola misia nesplniteľná
Tí tupci sú všade naokolo, nielen na bz. Moja túžba ( ? ) je rovnaká ako tá tvoja...konečne by skončili všetky vojny a koľko duší by sa zachránilo...ach...chudáci ľudia.
@zajkousko@tobago Zas tupcami by som ich nenazyval. Skorej su zaslepeni... Nielen vojny by skoncili, ale aj neznasanlivost a akakolvek ludska nenavist...
vojny sa neskončia, práve naopak, príde o život neskutočne veľa ľudí, myslím na Sýriu, ak sa do nej zastará aj Rusko a Čina, prestaneme spokojne spávať aj u nás na Slovensku ...
všetko je to v posolstvách predpovedané už pred rokom, jedine modlitby každého kresťana dokáže, zmierniť dopady hrozného utrpenia, ale všetko sa musí stať, tak ako je to napísané...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
niečo v tom zmysle
Bohužiaľ nespoznaju - neuveria , tu na birdzi sú niektorí takí "tupci", že aj keby stál pred nimi a vložili do jeho rán ruku
Tí tupci sú všade naokolo, nielen na bz. Moja túžba ( ? ) je rovnaká ako tá tvoja...konečne by skončili všetky vojny a koľko duší by sa zachránilo...ach...chudáci ľudia.
nech je k ním Boh milosrdný, lebo nevedia čo ich čaká:- - disappointed:
všetko je to v posolstvách predpovedané už pred rokom, jedine modlitby každého kresťana dokáže, zmierniť dopady hrozného utrpenia, ale všetko sa musí stať, tak ako je to napísané...