život je nevyspytateľný nikdy neviete kam vás zaveje...ja dúfam, že ma zaveje niekam, kde budem spokojný, budem mať okolo seba hŕbu detí a manželku s ktorou budeme šťastný.
Nooo noo tak ja by som chcel raz dokázať teóriu mozgových vĺn .. no tá teória vlastne neexistuje ja som ju vymyslel a rozoberať čo to vlastne je by bolo asi na dlho.. Proste ešte sa nič také netestovalo a ako som napísal ani teória pokiaľ viem na to neni..
uff tazka otazka newiem ci cchem byt len dalsi maly clovek na zemi zit si svoj zivot a na kazdeho srat alebo byt nejaky plyvny clovek odist niekde do cudziny mat vela penazi... oddelim sa tam od rodiny ktoru mam na slovensku a to necem este ze mam tolko casu
Celkové ľudské snaženie podľa mňa nevedie nikam. Ľudstvo je rozdelené na rôzne "tábory" alebo skupiny, ktoré presadzujú svoje názory. Niekedy to dospeje k satisfakcii oboch strán (takzvaný kompromis =D ) ale niekedy nedôjde ku kompromisu nikdy (napríklad rôzne viery: Kresťanstvo, Islam atd...) Tým pádom budú stále vojny, deštrukcia, krádeže, vraždy a podobne...
A čo sa týka mňa? Vyštudovať a urobiť aspoň o trochu tento svet krajším
zijem hlavne pre tento moment ale nejake ciele sa najdu..pre mna?vzdelanie dobra praca plny zaujmavy zivot nebyt lenivy samozrejme polovicka druha a tak
az raz dosiahnem nejaky vytuzeny ciel tak chcem aby potom stal vazne za to ,a nie ze ked ho dosiahnem si poviem ze som sa kvoli takejto pič****e namahal ako kôn
chcem zazit co najviac...uspechy, haluze, krasne dojimave chvile, nejake tie pady, vela noveho... tak rozne no... a potom na zaver si povedat: JA SOM NIECO SVOJOU EXISTENCIOU DOKAZALA...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
vsetko je nejakym sposobom zahrnute v tom videu
-vediet hrat ako hanneman/king/ resp petrucci
-zazit ich nazivo(moshpit 4ever)
-zahrat si na podobnom koncerte
-mat zvuk pri ktorom sa (mi) trasu gule
-poslat svojou hudbou vsetkych dopice
atd
A čo sa týka mňa? Vyštudovať a urobiť aspoň o trochu tento svet krajším
Mne by stacilo mat dobru pracu - zdravie - a hlavne milujucu manzelku Ale je to podla mna az privela