Takže mám v pláne kúpiť poriadne veľké akvárium cca 700litrové ako je tu » www.akvarko.cz/obrazek.php?pic... a otázka znie čo v ňom budem chovať ? Rybičky chovať nechcem je to také hnusné a neprijatelné u
Je to dosť veľké akvárium, čiže by som ti odporučil určite hada, najlepšie nejakého veľhada kráľovského , lebo ten ti pekne porastie a vyplní to veľké akvárko. inak chameleóny sú super ale to sa ti tam bude množiť, ked chceš 2 rodinky
@deravevreco načo sú ti prosím ťa doma mloky? čím tvoj život obohatia okrem pocitu, že máš doma nejaké nezvyčajnejšie zviera, ktoré by svoj život asi radšej prežilo v prírode ako za sklom? sú zvieratá, ktorých chov má nejaký zmysel, ale sú zvieratá, ktorých chov je podľa mňa len zbytočnosť a trápenie.. howgh
@deravevreco Tak ty asi nevieš o chamelonoch nevieš nič 2 rodiny sa nemajú spolu chovať samci by sa napádali a mladé treba mať v inkubátore teda vajcia a mladé chameleóny keby dáš k dospelím by ich zožrali prvé si o zvierati naštuduj a potom kupuj
akvárium pre čokolvek iné ako ryby a vodné korytnačky nie je vhodné, treba kúpiť terárium. A chovať dve rodiny chamíkov spolu tiež nie je vhodné takže v prvom rade študuj a až potom kupuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov