prečo horšie? ach jaj ľudia primitívnosť. Poďme sa odsudzovať ešte trochu. Orientácia tú už je, ešte za hudobný vkus, náboženstvo a za to kto si akou pastou zuby umýva.
keď spolu spia dvaja ktokoľvek za súhlasu oboch zúčastnených strán, akýmkoľvek spôsobom, pokiaľ je to za súhlasu oboch zúčastnených strán, potom akékoľvek odsudzovanie je spôsobené predsudkami resp. morálnymi zásadami "pozorujúcej" strany, ktorá si môže akurát tak trhnúť nohou, keďže ju do toho nič
@Hluzar mno to cislo je o dost vacsie, az na to, ze vsetci na to kaslu. pokial niekto odmieta svoj zadok ako zadny vychod a otvoril ho ako branu pre verejnost, tak nech sa aspon schova
Je to ich vec.nechápem túto anketu,vôbec ju nechápem a ešte že aký názov čo je horšie.
Tebe tiež zrejme nikto nekecá do toho s kým spíš,alebo hej? tak nechápem prečo by sme mali ostatným kecať do toho s kým chcú spať,alebo žiť.A až odložíš všetky predsudky pred monitor svojho compu a nevložíš ich sem, tak sa teším na daľšiu diskusiu,...
Hoci skôr by som sa vydržala pozerať na sex žien ako mužov, nemám voči priamemu styku oboch pohlaví nič. Skôr mi na gayoch vadia iné veci, ale to sú drobnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
A najhoršie je, keď spolu dvaja "spia" nedobrovoľne, teda jeden z nich s tým druhým "spať" nechce.
keď spolu spia dvaja ktokoľvek za súhlasu oboch zúčastnených strán, akýmkoľvek spôsobom, pokiaľ je to za súhlasu oboch zúčastnených strán, potom akékoľvek odsudzovanie je spôsobené predsudkami resp. morálnymi zásadami "pozorujúcej" strany, ktorá si môže akurát tak trhnúť nohou, keďže ju do toho nič
Ja preferujem ch + ch
Tebe tiež zrejme nikto nekecá do toho s kým spíš,alebo hej? tak nechápem prečo by sme mali ostatným kecať do toho s kým chcú spať,alebo žiť.A až odložíš všetky predsudky pred monitor svojho compu a nevložíš ich sem, tak sa teším na daľšiu diskusiu,...