a) chodiť na ľahký gympel (nerešpektujem názor,že každý gympel je ťažký) a zmaturovať na štvorky##b) chodiť na ťažký gympel a zmaturovať na štvorky (vďaka milým profesorom no_mouth:#c) nie je gympel ako gympel ....
Ak chceš zmaturovať na štvorky, choď na ľahký a maj sa popiči. (Samozrejme sa tak má dať aj na oficiálne ťažkom, ale tam máš vysoké percento úzkostlivých, vážnych, do štúdia zabratých jedincov.)
Ako povedala @17 keď sa už niekto trepe na gympel, tak sa predpokladá,že pôjdeš na VS a ak tam nechceš ísť,tak si zvoľ nejakú trápnu učovku ,ktorú si budeš označovať ako ľahkú školu, a profesori ti dajú aj jednotky za nič. Alebo si choď na súkromný gympel...zaplať im školné, skončíš dutá ako peň ,a potom si choď na výšku ako masmédiá...ale potom neplač keď skončíš ako nezamestnaná....
@nnd , maš môj obdiv , si 1. gymnazista v mojom okolí , hoci internetovom ...čo to vedel ...to len tak mimo temu ...v pondelok sme mali na cviku z geošky pripravu na dalsi tyzden ...ucitelka diktuje co nam treba ...bla bla bla pasmo ...a jedna gymplacka : a to je co ...no myslel som že zomriem ... pritom jak sa nas pytali na zaciatku zimneho semestra z akej skoly prichadzame jak som povedal ze zdravotka tak kazdy taky pohlad jak keby som bol dajake šmece
podľa mňa už nenájdeš nejaký extra ťažký gympel, ja som vystriedal dva a oba boli na úplne normálnej úrovni, niečo ako ťažký gympel podľa mňa neexistuje, úroveň našej spoločnosti ako aj požiadavky profákov upadli ...ťažký gympel pre toho kto tam nemal ísť ... pre toho kto má záujem sa aspoň troška pozrieť do toho zošita nemôže byť problém dostať najhoršie 3
neviem, chodim na jeden z najtazsich vraj a nic tam nerobim, chodim do skoly bez zositov, bez knih, obcas si zoberiem pero alebo ceruzku, aby som mala cim pisat pisomky .... az na slovencinarku a anglictinarku ma vsetci nenavidia, a prechadzam tento polrok LTT, ale mam este 3 mesiace no.... viem, ze znizujem uroven, ale tak sa mi to paci...
my máme na gympli druhý po Bratislavskom Gympli kreditný systém napríklad.. čo je podľa mňa skvelé.. pre poctivých je to tak omnoho jednoduchšie. zase flákači majú po chlebe.
aj tak, či máš 4 z "ľahkého" či "ťažkého" gympla, na to sa nikto pozerať nebude. máš 4 = debil čo sa buď nevie alebo nechce naučiť
@mamradadeli jasné, tiež sa neučím neminu, NASku a GEO, a podobné chujoviny z ktorých ide 99% ľudí maturovať ale čo ma zaujíma, taká slovenčina, matika a fyzika (ani genetika nie je zlá!) tak to hltám. Treba si vážiť že máme vzdelanie zadarmo.. Čím viac z neho vyťažíme, tým lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
naco to vlastne riesis, nechapem. chod na tazky gympel nech si zvyknes na ucenie.
A s c) súhlasím.
takze ja som za odbornu skolu
na gympel nech ide ten ktori chce po skole robit alebo nevie co chce... (zeny ie nikdy nevedia co chcu )
Ak plánuješ VŠ - choď na ťažký. Ak nie, choď na ľahší alebo nechoď vôbec.
@strommen2428 a vieš o tom, že síce sme ho na telesnej na zš používali prvé dve ma napadli zemepisné, a ten literárny útvar
aj tak, či máš 4 z "ľahkého" či "ťažkého" gympla, na to sa nikto pozerať nebude. máš 4 = debil čo sa buď nevie alebo nechce naučiť
gympel je najlepšia cesta ako sa naučiť všetko čo nikdypotrebovať nebudeš