pri laske riskujes ze budes trpiet (to som dnes uz asi spominal kdesi
ja som stastne single... tym padom nemam ziadne problemy spojene s opacnym pohlavim...ale na druhej strane nezazivam tak intenzivne stastne chvile ako povedzme dvaja zalubeni...
(24) To je ako keď chalani letia na radodajky, ale na chodenie chcú slušné dievčatko. Tak aj nás priťahujú grázli, lebo očakávame vzrušenie, ale nie sú to zrovna ideálni, vysnivaní tatkovia pre potomstvo
49. no ti poradim najdi si introverta...ja viem ze pre mlade holky su cool vselijaky opiciaci ale u takych chalanov mas vacsinou istotu ze im nejde len o jedno...sorry ale nepoznam...ako ja uznavam len dve veci a to vazny vztah a znamosti na jednu noc
neznasam tie niekolko tyzdnove ci mesacne vztahy...su uplne zbytocne
Samozrejme že je lespie mať niekoho o koho sa možes oprieť a koho lubiš, ale zase na druhej strane, radšej budem sama ako trápiť sa s niekym o kom som si neni ista ci ma miluje a tak noi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Mne bolo vždy dobre aj samej, to však neznamená, že sa nechytím nejakej skvelej šance...
pri laske riskujes ze budes trpiet (to som dnes uz asi spominal kdesi
ja som stastne single... tym padom nemam ziadne problemy spojene s opacnym pohlavim...ale na druhej strane nezazivam tak intenzivne stastne chvile ako povedzme dvaja zalubeni...
Ako o tom možes pochybovať.
Grázel no super ,ale čo to znamená
REBEL.
ja ako obycajny sivy priemer som neni pre zeny vobec zaujimavy
Ak by som si mala začínať niečo s niekým len na zabitie času,alebo pre hlúpu potrebu si niečo dokazovať. Tak potom NEMAŤ
btw k laske....to co citis ty je zamilovanost a nie laska
neznasam tie niekolko tyzdnove ci mesacne vztahy...su uplne zbytocne
vsetko ma svoje pre a proti
Ale isto je krásne mat niekoho, hlavne niekoho kto to tak isto citi.
(Ak si myslite, ze nechcem mat chalana kvoli tomu, ze som sa rozisla teraz niekedy tak sa mylite, mna to uz drzi cely bozi pol rok