podla mna su urcite prijmacie skusky tazsie...monitooor je uplne lahulinkyyy...heh...ja maximalna tupaňa som mala 85% z obidovoch ...a to som ece zaskrkala aj to co som mala dobre..trocha som stresovala
mne by stacil monitor, ved to aj tak musia vsetci pisat..ale uz na nejake odborne skoly treba hlavne skusky z tych najdolezitejsich predmetov...ja budem robit skusky na gympel tomu sa nevyhnem
ja si myslim ze su lepsie prijimacie skusky...aspon by oklo teho nerobili setci velke halo...a fxx..neviem ako ty ale u nas ked sme len pisali komparo tedy cvicny monitor tak ja som mala tych 80 percent a bola som najlepsia...a pritom komparo je ovela lahsie...
neviem, co robime testy zo sloviny co boli na monitore z minulych roov, tak su dost blbe...mam pocit, ze cim viac si to precvicujem, tym menej toho viem...
monitor je robeny aj tak aby to najtupsi jedinci spravili, takze to je uplny primitivizmus prijimacky su tiez lahke kedze ked z nejakych 200 vezmu 100 a toho este 30 pod ciarou, tak nemozu prejist len nejalpsi bo by ich ostalo 5
aj podla mna su lepsie tie primacie skusky....jednoznacne manej stresu....som zvedava ako napisem ten blby monitor....ale sak snad aj ten monitor zvladnem...vd ked su tam moznosti tak aspon sa k temu nejako dopracujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a u nas nejsu prijimacie skusky ale podla mna tie su tazsie