veriaca ? tak to si asi myslis ze ides do neba blbost preco chcu ludia hned vsetko vediet uvidis ked budes po smrti nikto co je tu asi po smrti este nieje takze ti asi velmi nikto neporadi
po smrti nasleduje daky posmrtny zivot ucrite ako dusa, vsak je aj dokazane, ze duchovia existuj. Snad je to druhy svet a potom, mozno nalseduje postupne druhy zivot. A kazdy ma urcity poradovnik, ked ho dostane (drha sanca| .... alebo po smrti fakt nie je nic ale daco hadam bude urcite to nebude len tak, ze zomriem a uz nebudem.
podla mna po smrti je novy zivot no aspon dufam hehe to by bolo fajn podla mna a este kebyze si pamatame co sa stalo v minulom zivote...ale inac neriesim neham sa prekvapit
neviem, mozog sa prestane okysličovať, vyprchá s neho všecko a človek jednoducho prestane žiť ako keď zhasne zápalka, smrť je len to prečo sme sa narodili.....aby sme raz zomreli
no podla mna dalsi zivot ale nie takymto stylom ako teraz pozemsky ale taky iny. neviem to lepsie vysvetlit.. ako duchovia. ked som bola chvilu mrtva tak aspon mi to tak chvilu pripadalo ze stale zijem ale tak no krista motam sa.. proste podla mna ziadna prazdnota neexistuje. nieco je urcite
Preto sme tu, lebo svojím životom si mame zaslúžiť večný život v nebi.
Kto si nebo nezaslúži, pôjde do očistca a až po odpykaní svojich trestov za hriechy pôjde do neba. A kto na zemi svoj život zle žil a ešte aj odmietne milosrdenstvo Božie, pôjde do pekla na veky.
Po smrti je už iba Boh. Duša nikdy nezanikne ona je to tvoje pravé Ja. Duša nemôže zomrieť a musí byť niekde umiestnená. Sú iba 2 možnosti kde skončí - Nebo alebo peklo.
no ja verim na reinkarnaciu, ale bude to dost o ho*ne ked sa prevtelime do dakeho africkeho dietata ale ktovie.. mozno si ma adoptuje angelina jolie alebo madonna
čo je po smrti? podľa mňa nič...sme len...počkať, ako to bolo? organické formy života na báze uhlíka? zastávam názor, že sme len hromady atómov...a myslenie je, aspoň podľa jednej učebnice bioly ( ) len zložitý reflex...takže po smrti reflexy prestávajú a my si spokojne zhnijeme v zemi a áno, v niečo takéto okrajovo verím...nie, radšej sa nepýtajte či mám všetkých päť po hromade, je to proste len môj názor
po smrti dodychas daju ta do truhly a zakopu 2 metre pod zem....to je iste, o par rokov ti zacne hrob zarastat travou az uplne spustne ........smrt podla mna? myslim ze ten kto si precita moju basen o smrti pochopi moj nazor na tuto vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A to som nenapisal narychlo...
"Kde sú mrtvi? Tam kde nenarodení!" Seneca
Preto sme tu, lebo svojím životom si mame zaslúžiť večný život v nebi.
Kto si nebo nezaslúži, pôjde do očistca a až po odpykaní svojich trestov za hriechy pôjde do neba. A kto na zemi svoj život zle žil a ešte aj odmietne milosrdenstvo Božie, pôjde do pekla na veky.
Druha šanca neexistuje. Žijeme len raz!
no ja verim na reinkarnaciu, ale bude to dost o ho*ne ked sa prevtelime do dakeho africkeho dietata ale ktovie.. mozno si ma adoptuje angelina jolie alebo madonna
» www.birdz.sk/webka/dhampir/b...