Ahojte, Birdzáci.Zaujímalo by ma, aký je váš názor na to, čo nasleduje, keď zomrieme. Veríte všakovakým báchorkám o nebi, o pekle, o prevteľovaní, o nirváne? Alebo si myslíte, že treba počkať, kým to nevyrieši veda a nič nevymýšľať? Lebo ja si myslím, že
Amrafel:...uplny suhlas... ...Veda a to co je po smrti nijako spolu nesuvisi Ja si myslim, ze daco URCITE je, neviem ci nebo abo peklo(ako nam babicky a prababicky vypravali )ale DACO hej...a tym bachrkam o tuneloch na konci so svetlom neverim
preco by s tym veda nemala mat nic spolocne ? mozno aj to co sa stane s dusou po smrti je len obycajna fyzyka ale my nie sme natolko napred aby sme to chapali.... mozno aj boh aj nebo a peklo su len fyzyka alebo niaka zmes chemickych zlucenin ja verim ze veda najde raz odpoved na vsetko aspon pokial sa tovtedy sami neznicime
drsna otazka ale ziadne presvedcenie viera ci nazor nedokaze na nu odpovedat ... iste pre niektorich to acina bohom ale kto povie ako vznikol on ? nikto ale je to len nedostatok predstaviosti alebo nevedomosti ze nedokazeme prist aspon s niakou teoriou ? napriek tomu verim ze ta otazka je zodpovedatelna ale zatial sa taky borec nenarodil aby ju zodpovedal
Typek uplne s tebou suhlasim a priklanam sa k nazoru niektorych vedcov ze priemerny clovek vyuziva len cca 10% (tusim ze tak nejak to je..) potencial svojho mozgu a ked tento potencial bude 100% tak budeme schopny zodpovedat kazdu otazku.
Myslim ze najlepsie bude ked bude kazdy verit v co chce ja si myslim ze kazdy sa dostane tam v co veri ja verim ze sa dostanem na mieto kde budem mat vsetko co som tu na zemi nedostala...nemyslim tym nove auto a podobne veci ale dostanem lasku...budem sa radovat...a mozno to bude ovela lepsie ako na zemi...ale to nikto nevie smrt nie je koniec ale zaciatok niecoho noveho podla mna...
Typek: ty si moj clovek kolko veci ludia pokladali za nadprirodzenych a vysvetlila ich veda. Paci sa mi vyrok Agathy Christie: nadprirodzene je len prirodzene, ktoreho zakony este nepozname. Casom sa podla mna napr. cez kvantovu fyziku vysvetlia aj paranormalne javy ako telekineza a mnohe ine veci, uz teraz k tomu existuju napady
Tommyhot: nie je to len malym vyuzitim nasho mozgu (ja som pocul dokonca o cisle 3%), ale uvedom si ze dnes sa musia mladi vedci roky prehryzat tym, co uz bolo objavene, aby sa dostali az na hranicu poznania svojho (uzko specifikovaneho) oboru a Nobelove ceny ziskavaju za svoje objavy ti najbystrejsi az ako dedkovci (inak takto mentalne pracujuci ludia maju samozrejme vynikajucu mysel do vysokeho veku, ziadna demencia ci dedkovske syndromy).
Ludstvo spravilo ohromny krok vpred vynajdenim pisma - toto e dovod, preco mohlo zacat tak rychlo napredovat. lebo veci, co vynasli jeho predkovia clovek nemusel zasa vynachadzat, ale precital si o nich z knih. Zvierata toto nedokazali, maju len vrodene instinkty a kazdy svoje zivotne skusenosti. pointa je vsak, ze dnes, vdaka objemu vedeckych poznatkov, uz pomaly ani pismo nestaci. Podla mna bude treba vocpat nam do hlavy vsetko co uz bolo objavene. Nehovorim hned o genovom inzinierstve. Ale napriklad spojenie mozgu a pocitaca nie je nerealne. Uz teraz existuje pristroj umoznujuci kompletne ochrnutemu cloveku cisto myslienkami ovladat pocitac.
Skratka, treba zabezpecit aby sa nam to, co uz bolo objavene dostalo do hlavy rychlejsie ako destarociami studia, aby mohli talentovani jedinci objavovat nove veci.
kedysi napr. Gauss uz ako 16 ci 19-rocny vykonal svetove objavy v matematike, dnes uz nic take nie je mozne, aj ked sa najdu matematici s talentom mozno aj vacsim ako on
Ael my v zivote nebudeme mat mozog funkcny na 100% ...ani na 50%...to by sme sa museli sklonovat s nejakou mimozemskou vyspelejsou inteligenciou ...abo nadopovat mozog dakymi latkami...
17: veris, ze existuje elektron? "zazila" si ho? Viem, ze toto je podstatne dalej, ale ja mam taky hnusny zvyk verit aj veciam, ktore som nezazil, ak su nepriamo podlozene
18: "ale nebude to trvat ani 10 milionov rokov a ani 50"
Nie, len 40
Britsky fururolog Ian McPherson tvrdi, ze uz o 50 rokov budeme schopni dosiahnut elektronicku nesmrelnost nakopirovanim ludskeho mozgu do elektronickej podoby. nejdem sa zastavat tejto kontroverznej teorie, chcem len povedat 2 veci: 1. ludstvo ide a pojde dopredu extremne rychlo, je velmi dobre mozne, ze uz o 1000 rokov by si Zem a ludi vobec nepoznal
2. ako som uz pisal spajanie mozgu a pocitaca sa uz zacalo...
Pokial mozem poradit, tag ti, co chcete wediet wiac o posmrtnom ziwote, resp. o swojej dusi, o swojom JA, tag si kupte knizku 108 meditacii, alebo Energie myslenky...werte...dost pomaha objasnit...
Podla mna sa veda a nabozenstvo uzko prelinaju, pretoze boh je podla mna len nejaka zhustena inteligentna hmota. Otazka: Co je po zivote? sa da zodpovedat, no teraz to nedokazeme. Mozno o niekolko 10 ba mozno aj 1000 rokov to bude mozne. Podla mna po smrti sa mozeme dostat neba alebo pekla. Ale otazka co je nebo a peklo, kde sa nachadzaju a pod.. Odporucam knihu Raymond A. Moody - Zivot po zivote...
no clovek ako vsetko materialne podlieha vzniku a zaniku teda aj po smerti jednoducho sa stracame nielen zo sveta ale aj z mysle dalej zijucich ludi. konci sa tym nase posobenie na tomot svete
Doporucujem si precitat par velmi dobrych kniziek na tuto temu. Precitala som asi tri knizky o tomto aj ked viem, ze to nie je vela. Urcite kazdy, kto sa zaujima o tuto temu pozna knihu Zivot po zivote. Dostala som sa aj k jednej knizke, ktora popisuje svet, do ktoreho sa dostane clovek po smrti. Tuto knihu napisal jeden clovek, ktory sa skotaktoval so svojim znamym, ktory zomrel a on mu opisal tento svet.
Viete, ked sa v noci budite na to, ze sa velmi bojite smrti s placom, nie je to prave najlepsie. Po precitani tychto kniziek, ma na dlhsiu dobu prestala otravovat nocna mora smrti. Aj ked sa to postupne vracia, nie je to najhorsie. Vela kniziek podava vypovede o tom, co prezivaju ludia po smrti. Ja chcem tomu radsej verit, ako verit NIComu, ze pride po mojej smrti.
Je pravda, ze veda uz len opisuje ako sa deje nieco, co uz davno funguje. Ale ako sa hovori veda zatial nedokaze vysvetlit veci metafyzicke. Tu uz prichadza nieco, co je v nas - ci uz je to viera v nabozenstvo alebo viera v knihy alebo viera v prospech sily svojho chapania prostrednictvom rozumu alebo viera v NIECO.
Starí Egyptania verili, že po smrti sa bud prevtelime do dalšieho života a budeme svoju existenciu preživat znova a znova az dokial nedospejeme do dokonalosti.A to len tak ze budeme znova a znova prezivat pozemske problemy. A druha moznost je ta ze uz ako dokonale duse navzdy splynieme s Bohom v suhvezdí Orion...Preto balzamovali aj svojich vladcov, lebo si mysleli, ze ked je telo neporusene, dusa sa nemoze znova vtelit...Napriklad samovrazda neni riesenim, lebo coskoro budeme stat pred tym istym problemom...
Ale ludia, ste uz ozaj pakovia?? Ja mam IQ iba 105, obycajnu ucnovku a celkom tomu rozumim. Svet a ludia boli stvoreni a to s najvacsou pravdepodobnostou Bohom. Ak nie samozrejmostou. Ved Jezis Kristus je toho dokazom, mamlasi. A Boha uz nestvoril nikto. Akoby aj mohol. Boh je predsa najsamozrejmejsiou bytostou vo vesmire. Bol tu od jakziva, teda od vekov a bude na veky. Tak isto to je aj s energiou a to akoukolvek. Energia nikdy nezanika, len sa meni. Teda vzdy tu bola a vzdy bude. Teda energia je vlastne ten Boh, ktory rozhybal cely vesmir. A to ten vesmir, ktory my vidime nasimi ocami. A teda v tomto vesmire existuje aj cas. A za nim je vesmir, kde cas proste nexistuje. A teda tam nemoze vstupit ziadna ziva bytost.
Asi preto aj vedci taraju o hmote a antihmote. Hmota je z nasho viditelneho vesmiru, kde existuje casopriestor. A antihmota je z toho temneho, kde casopriestor neexistuje.
To portebujete 10 univerzit a IQ 200, aby vam to doslo??
Ak sa Boh rozhodne, ze sa nase vedomia opat ocitnu v ludskych telach, tak sa tak jednoducho stane. Ale predosli zivot si nebudeme pamatat.
Ak chcete vediet co je po smrti spytajte sa mimozemstanov . Som si tym isty , ze oni to poznaju a maju v malicku tento obor . Reinkarnacia , smrt ...
Nato aby ste sa spojili museli by ste mat informacie s kym sa spojit (pozor na tych s ciernymi ocami !) , UFO kontakty alebo Nebe a peklo od Swedenborga ...
w.vesmirni-lide.cz tam to je ...
moc tomu Swedenborgovi neverim , nemam to nijako overene ani od nich .
/nebavim sa o tych zelenych ale o vysokych blondavych humanoidoch , oblecenych v kombinezach .
/nieco tam bude , ale mi nevieme co ... ale ich sa to mozme opytat , oni to budu iste vediet ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ludstvo spravilo ohromny krok vpred vynajdenim pisma - toto e dovod, preco mohlo zacat tak rychlo napredovat. lebo veci, co vynasli jeho predkovia clovek nemusel zasa vynachadzat, ale precital si o nich z knih. Zvierata toto nedokazali, maju len vrodene instinkty a kazdy svoje zivotne skusenosti. pointa je vsak, ze dnes, vdaka objemu vedeckych poznatkov, uz pomaly ani pismo nestaci. Podla mna bude treba vocpat nam do hlavy vsetko co uz bolo objavene. Nehovorim hned o genovom inzinierstve. Ale napriklad spojenie mozgu a pocitaca nie je nerealne. Uz teraz existuje pristroj umoznujuci kompletne ochrnutemu cloveku cisto myslienkami ovladat pocitac.
Skratka, treba zabezpecit aby sa nam to, co uz bolo objavene dostalo do hlavy rychlejsie ako destarociami studia, aby mohli talentovani jedinci objavovat nove veci.
kedysi napr. Gauss uz ako 16 ci 19-rocny vykonal svetove objavy v matematike, dnes uz nic take nie je mozne, aj ked sa najdu matematici s talentom mozno aj vacsim ako on
18: "ale nebude to trvat ani 10 milionov rokov a ani 50"
Nie, len 40
Britsky fururolog Ian McPherson tvrdi, ze uz o 50 rokov budeme schopni dosiahnut elektronicku nesmrelnost nakopirovanim ludskeho mozgu do elektronickej podoby. nejdem sa zastavat tejto kontroverznej teorie, chcem len povedat 2 veci: 1. ludstvo ide a pojde dopredu extremne rychlo, je velmi dobre mozne, ze uz o 1000 rokov by si Zem a ludi vobec nepoznal
2. ako som uz pisal spajanie mozgu a pocitaca sa uz zacalo...
Viete, ked sa v noci budite na to, ze sa velmi bojite smrti s placom, nie je to prave najlepsie. Po precitani tychto kniziek, ma na dlhsiu dobu prestala otravovat nocna mora smrti. Aj ked sa to postupne vracia, nie je to najhorsie. Vela kniziek podava vypovede o tom, co prezivaju ludia po smrti. Ja chcem tomu radsej verit, ako verit NIComu, ze pride po mojej smrti.
Je pravda, ze veda uz len opisuje ako sa deje nieco, co uz davno funguje. Ale ako sa hovori veda zatial nedokaze vysvetlit veci metafyzicke. Tu uz prichadza nieco, co je v nas - ci uz je to viera v nabozenstvo alebo viera v knihy alebo viera v prospech sily svojho chapania prostrednictvom rozumu alebo viera v NIECO.
Asi preto aj vedci taraju o hmote a antihmote. Hmota je z nasho viditelneho vesmiru, kde existuje casopriestor. A antihmota je z toho temneho, kde casopriestor neexistuje.
To portebujete 10 univerzit a IQ 200, aby vam to doslo??
Ak sa Boh rozhodne, ze sa nase vedomia opat ocitnu v ludskych telach, tak sa tak jednoducho stane. Ale predosli zivot si nebudeme pamatat.
Nato aby ste sa spojili museli by ste mat informacie s kym sa spojit (pozor na tych s ciernymi ocami !) , UFO kontakty alebo Nebe a peklo od Swedenborga ...
w.vesmirni-lide.cz tam to je ...
moc tomu Swedenborgovi neverim , nemam to nijako overene ani od nich .
/nebavim sa o tych zelenych ale o vysokych blondavych humanoidoch , oblecenych v kombinezach .
/nieco tam bude , ale mi nevieme co ... ale ich sa to mozme opytat , oni to budu iste vediet ...