tak to dosť závisí od situácie... niekedy je najlepším východiskom polopravda chm ale tak niekomu na kom mi nezáleží môžem klamať aj 24/7 a nebudem mať výčitky ani nič , lenže to isté sa nedá povedať o tých ostatných .. myslím si že väčšinou je lepšia pravda , pretože nakoniec sa to aj tak celé prevalí a príde sa na to že to bolo klamstvo ak zaklameš
tak to by som sa pozrela ako vsetci co zahlasovali za bolestivu pravdu by oznamili svojmu dietatu, ze otecko ho uz nema rad a nikdy ho nechce vidiet, popripade nieco podobne. ze ci by nepouzili bezbolestnu loz.
moja oblubena veta: zalezi od okolnosti. snazim sa hovorit pravdu, ale nie za kazdu cenu. niekedy to jednoducho vhodne nie je, aspon podla mna.
@marttina Som velmi potesena, ze je tu konecie niekto, co to neberie tak strasne prvoplanovo a mysli na rozmanite nasledky "ZaKazduCenu-pravdy". Zdielam vlastne totozny nazor, tak super, ze si to zhrnula .
@e12 ano, ale od urciteho veku podla mna az, urcite nie ked mas male dieta, co nechape suvislosti a veta: Otec ta uz nemiluje a chce mat od teba pokoj - taka by mu narusila detstvo a maximalne by sa dieta trapilo. stoji to za to?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
moja oblubena veta: zalezi od okolnosti. snazim sa hovorit pravdu, ale nie za kazdu cenu. niekedy to jednoducho vhodne nie je, aspon podla mna.
ved kolko ludi prezije cely zivot spokojne v klamstve. a umru stastne lebo zili to, vo co verili (priklad)
ja by som radsej zila v bezbolestnej lzi, ako krutej pravde
@flussica cize aj ty si polovicna!