kebych nepocula Nightwish, zivot by nemala zmysel
ale zasa kebych nevidela Tarju.. ale na 2. strane ... kebych hu videla a nepocula bolo ty bo tiez naprd xD
a nemy? to je okej ~_~ vime pisat predsa xD
Si neviem predstavit ze budem vidiet vsetko okolo a nebudem nič pocuť...myslím ze nevidiet nic okolo seba by mi niekedy aj vyhovovalo....hlavne by mi chýbala hudba pri tej hluchote. to radsej by som bola slepá alebo nemá..
Hlasovať neviem, hrozné je stratiť ktorýkoľvek zmysel...
Ale držala som teraz v ruke jednu knihu a páčila sa mi myšlienka čo tam bola - že keď stretnete slepého človeka, hneď viete že je slepý (pes, palica...) ale keď stretnete hluchého človeka, zistíte že je hluchý až keď sa vám nedarí nadviazať s ním konverzáciu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale zasa kebych nevidela Tarju.. ale na 2. strane ... kebych hu videla a nepocula bolo ty bo tiez naprd xD
a nemy? to je okej ~_~ vime pisat predsa xD
Hlasovať neviem, hrozné je stratiť ktorýkoľvek zmysel...
Ale držala som teraz v ruke jednu knihu a páčila sa mi myšlienka čo tam bola - že keď stretnete slepého človeka, hneď viete že je slepý (pes, palica...) ale keď stretnete hluchého človeka, zistíte že je hluchý až keď sa vám nedarí nadviazať s ním konverzáciu...