tak buď myslíš neurologicko-biologicko-psychologický alebo ideálovo-plánový, v prvom prípade sa jedná o búrku neurónov v mozgu ktorá slúži viacmenej na vyrovnanie hladín chemikálií v jeho rôznych častiach, zároveň ako tréningový "priestor" na riešenie situácií ktoré si za bdenia vyriešiť nevedela, ventilovanie rôznych strachov a túžob (čo vlastne všetko súvisí s tými chemickými hladinami), atď atď, výsledkom je že sa ti sníva zlepenec rôznych vecí.
ten druhý je to čo by si strašne rada dosiahla/zažila/chcela (robiť), idealizované, často do takej miery že si myslíš, alebo si si priam istá že je nemožné to dosiahnuť.
Sen znamena, ze si predstavujes svet taky, aky by si chcela, aby bol, splnenie vsetkych svojich zelani, tuzob, priani, napravenie vsetkych neuspechov, vykonanie veci inac
Ale je to napriklad aj dosiahnutie nejakeho velkeho ciela, tvoje vlastne pocity z toho, tuzba a presvedcenie, ze sa ti to podari
Ked bdieme, mame taketo sny
Ked spime, mame aj sny, v ktorych sa plnia vsetky tieto veci, ale aj sny, v ktorych sa plnia nase obavy, pripadne je tam oboje
Ked dokazes ovladat svoje sny, tak si naozaj dospely
sen je zakladnou jendotkou spankovej predstavy. vznika na zaklade velkmi silneho podnetu ktory pocas dna silne zaposobil na psychicku stranku cloveka a tym padom sa pocas spankovej NREM fazy, konkretne stavu hlbokeho spanku dostava do popredia ako spankova predstava, teda sen.
byt zdrava spolu s @hoperwale , aby vsetko islo ako po masle, mat s nim krasnu rodinu, dostatok penazi.. pracu kde by ludom nevadilo ze by som bola potetovana (sa chcem dat ale bojim sa ze ma nikam nezoberu a ani zatial nemam peniaze), deti ktore by boli rozumne a nevystavovali sa nebezpecenstvu, ako napr. alkohol, cigarety, drogy.. aby proste s tym nezacinali v tak mladom veku ako moji rovesnici, ked este ani nemaju rozum.. potom aby aj tie deti boli zdrave, mali tiez peknu buducnost, a ja s Petkom zostarnut na nejakom nadhernom mieste, domcek pri mori alebo tak..
Ja ležiac v tráve s nejakou mnou milovanou osobou zaliatym slnečným svetlom, ohúrený modrým nebom a s pocitom neskutočnej naplnenosti .
Ale aj pohár tej najlepšej horúcej čokolády v kaviarničke niekde v amsterdame či helsinkách by bol fajn . A v mojom prípade to sú oboje oba druhy snov bohužiaľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak buď myslíš neurologicko-biologicko-psychologický alebo ideálovo-plánový, v prvom prípade sa jedná o búrku neurónov v mozgu ktorá slúži viacmenej na vyrovnanie hladín chemikálií v jeho rôznych častiach, zároveň ako tréningový "priestor" na riešenie situácií ktoré si za bdenia vyriešiť nevedela, ventilovanie rôznych strachov a túžob (čo vlastne všetko súvisí s tými chemickými hladinami), atď atď, výsledkom je že sa ti sníva zlepenec rôznych vecí.
ten druhý je to čo by si strašne rada dosiahla/zažila/chcela (robiť), idealizované, často do takej miery že si myslíš, alebo si si priam istá že je nemožné to dosiahnuť.
Ale je to napriklad aj dosiahnutie nejakeho velkeho ciela, tvoje vlastne pocity z toho, tuzba a presvedcenie, ze sa ti to podari
Ked bdieme, mame taketo sny
Ked spime, mame aj sny, v ktorych sa plnia vsetky tieto veci, ale aj sny, v ktorych sa plnia nase obavy, pripadne je tam oboje
Ked dokazes ovladat svoje sny, tak si naozaj dospely
Dievča: Je mi zima..
Chlapec: (objíme ju) Už je to lepšie ?
Dievča: Ano
REALITA:
Dievča: Je mi zima..
Chlapec: Hovoril som ti aby si sa lepšie obliekla..
asi tolko.
ale inak aspoň u mňa sú to situácie a veci, ktoré som prežila, videla len strašne premiešané a podané trošililinku inak ako v realite
poprípade niečo, o čom snívaš že by si chcela
Ale aj pohár tej najlepšej horúcej čokolády v kaviarničke niekde v amsterdame či helsinkách by bol fajn . A v mojom prípade to sú oboje oba druhy snov bohužiaľ.