Aj ked slovo rande pochadza z francuzstiny a tam znamena len obycajne stretnutie, je jedno s kym, v slovencine je zauzivane na vyjadrenie stretnutia dvoch navzajom sa aspon ak otak pritahujucich ludi, takze takto nejak to vnimam aj ja, ked idem niekam s nejakym chalanom, ale tak nei napr s kaamratom, s ktorym viem, o com to bude
príjemne strávený podvečer so slečnou, ktorá ma priťahuje ukončený odprevádzaním domov, pozvaním domov a šialenou jebačkou ukončenou análnym sexom. chrum.
vela ludi nema rado to oslovenie, myslim ze ho pouziva malo ludi. len si myslim ze vela ludi potom nevie na com je a nevie co ma ocakavat stretnutie je velmi vseobecne
Strašne rada chodím na rande Teda, nie že by sa mi to darilo nejako často, ale keď už.. uplne sa z toho teším
A u mňa je rande stretnutie s nejakým chlapcom, ktorý sa mi páči a je aspoň minimálna šanca, že aj ja jemu - neni to ale obyčajné stretnutie, je sprevádzané takou rande atmosférou Než idem na rande sa zväčša chystám tak dve hodiny a uplne najviac si to užívam, celý deň mám uplne skvelý vďaka tomu. No a proste počas toho.. jednoducho viem, že toto JE rande lebo to uplne cítim, nedá sa to dobre opísať, ale je to tak.. a bezprostredne po tom musím byť šťastná.. aj keĎ bolo divné, v tom momente to tak neberiem, hocičo si nahováram a tak a až po čase si priznám, že to bol fail.. Lebo rande je rande, to musí byť len skvelé!
Schodzka, alebo stretnutie ? V praxi ale vsak kazdy ocakava "neviem co", mozno su ludia zblbnuti z romantickych filmov ... a konci to strasnee - divnee
Neviem kedze som vlastne este prave rande nezazila......ale nepredstavujem si to tak, ze teraz sa stretne baba a chalan a budu sa spravat uplne umelo len aby nieco nepokazilii.....Ja by som bola za rande kde su ludia prirodzeni a spravaju sa ako obycajne....ale tak dobre to chystanie pred tym berem
Rande je pre mňa také oťukávanie - keď sa mi niekto páči, ale neviem, či ja sa páčim jemu - a ideme spolu takto rozhádzaní von. Zažila som to vo všetkých vzťahoch, čo som doposiaľ mala, okrem toho posledného So svojou bývalkou sme sa takto oťukávali asi dva mesiace, kým sme si povedali čo a ako
Celý deň sa na to stretnutie teším, dlho sa pripravujem, výnimočne sa maľujem, snažím sa upraviť si vlasy, som nervózna, usmievam sa ako slniečko na hnoji...
Predstavujem si to tak, že ideme niekam von, niekde sa navečeriame, potom sa prechádzame po večernom meste... on ma hodí domov, dá mi pusu na líčko a rozlúčime sa. A ešte mi večer napíše sms-ku, že mu chýbam a že to bolo fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vela ludi nema rado to oslovenie, myslim ze ho pouziva malo ludi. len si myslim ze vela ludi potom nevie na com je a nevie co ma ocakavat stretnutie je velmi vseobecne
a následne som bola dosť vydesená, keď som pochopila, že dotyčný plánoval dané stretnutie nazvať tým slovom
a druhé s tým istým človekom bolo vrhnutie sa na mňa a pri pochopení, že "môj zlatý, nič nebude" doslova útek toho dotyčného odo mňa
A u mňa je rande stretnutie s nejakým chlapcom, ktorý sa mi páči a je aspoň minimálna šanca, že aj ja jemu - neni to ale obyčajné stretnutie, je sprevádzané takou rande atmosférou Než idem na rande sa zväčša chystám tak dve hodiny a uplne najviac si to užívam, celý deň mám uplne skvelý vďaka tomu. No a proste počas toho.. jednoducho viem, že toto JE rande lebo to uplne cítim, nedá sa to dobre opísať, ale je to tak.. a bezprostredne po tom musím byť šťastná.. aj keĎ bolo divné, v tom momente to tak neberiem, hocičo si nahováram a tak a až po čase si priznám, že to bol fail.. Lebo rande je rande, to musí byť len skvelé!
@h8u uplne pekne si to napisala je tam kusok velkej pravdy
..a potom som obviňovaná z nevery na každom kroku O___o.
Celý deň sa na to stretnutie teším, dlho sa pripravujem, výnimočne sa maľujem, snažím sa upraviť si vlasy, som nervózna, usmievam sa ako slniečko na hnoji...
Predstavujem si to tak, že ideme niekam von, niekde sa navečeriame, potom sa prechádzame po večernom meste... on ma hodí domov, dá mi pusu na líčko a rozlúčime sa. A ešte mi večer napíše sms-ku, že mu chýbam a že to bolo fajn
Toť k môjmu randeniu