hmm nie som si celkom istý odpoveďami, nenávisť je určitý druh lásky, tzv neláska, nenávisť nie je opakom lásky, tým je lahostajnosť, zas niekto neznalý robí anketu s hlúpymi možnosťami, ani jedna odpoveď nie je správna!
ani jedno nie je viac, zalezi od cloveka ako silno dokaze bud milovat alebo nenavidiet. niekoho nenavist je silnejsia, u niekoho slabsia a a takisto je to s laskou.
urcite nenawist...bohuzial....wed sa pozritee na cely tento swet,....dopady nasilia su horsie a wiac widitelne ako dopady lasky....ludia su spiny..wrahowia..zlodeji..fetaci...same wojny su....co sa stane ked ma niekdo niekoho rad?-napr.pomoze mu,poxwali ho a tak..ale celkowy dopad to nemusi mat ziadny pozitiwny prakticky zmysel.....ale ked ho nenawidi znici ho...moze ho aj zabit..a nie len jeho..proste myslim si ze z nenawisti je wiacej nasledkow...a tym padom je aj silnejsia co je napicu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Tak isto nenávisť môže prerásť do lásky.
ale može sa stať aj čo píše @8 , tak isto nenávisť može prerásť do lásky.
a ja vás všetkých milujem.......váš filipko
elenari
Nenávisť? - aj tak je zbytočná, načo rozmýšľať nad niekym, keď tým aj tak nič neporiešiš?
Keď niekto veľmi ľúbi - dokáže toho naozaj veľa, z lásky sa toho dá skutočne veľa spraviť a dokázať. Ako sa vraví, láska hory prenáša.
Lenže ak je človek zaslepený nenávisťou, tiež to má obrovskú silu.
Myslím, že láska a nenávisť sú rovnocenní súperi.
Takže nenávisť je vlastne forma lásky.....
Podľa mňa sa nedá povedať čo je silnejšie, môže to byť aj jedno aj druhé.. Ide skôr o to čoho je vo Vašom okolí viac.. a tým pádom aj inak zmýšlame..