@drejka Jedine co ja na smiech si ty a to ze spominas svaly kedze niektori ludia maju cvicenie ako hobby a nie na machroavanie , ale to v tvojom ubohom mozocku nema miesto , nedivim sa.
Komentujes moju fotku a sama mas na nej pol hlavy.
@mm47 ale ty si prilezitostne dost kruty kokot, cital si vobec ten @4 prispevok, alebo picujes do @drejka - y len z principu, ze poukazala na fakt, ze mas maleho vtaka a musis si riesit komplexy menejcennosti na internetovych forach. lebo ak by si si ten @4 prispevok precital, tak by si musel suhlasit, kedze tam v podstate zahrnula aj tvoju odpoved v @5 -tom prispevku
@mm47 tebe vazne krutoprisne jebe este raz mi prosim ta odovodni preco by som mal stichnut, lebo z toho tvojho prispevku som to nepochopil pockaj ja si to skusim este raz a pomaly rozobrat. ty mozes picovat do vsetkych (momentalne hlavne do @drejka - y) a prave preto ja mam byt ticho a nic nepisat na tvoju osobu. stale mi tam unikaju suvislosti
@drejka tiez si myslim, preto na kazdy tvoj jeden prispevok musim reagovat minimalne dalsim dvoma, lebo najskor si precita prvu polovicu tvojej vety, potom si da oddych od tolkych pismenok a za desat minut pokracuje s druhou castou vety
@mm47 to je nazorna ukazka toho co robis ty, alebo co mam robit ja? lebo ak chces aby som to robil ja, tak ad 1 moc ma to nebavilo, nie je to take vzrusuje ako na tom .gif obrazku. a ad 2 ak ma chces vidiet pri tom, ako robim nieco taketo tak by si mi musel kurva vela zaplatit. ale popravde som netusil, ze mas homosexualne sklony a vyzivas sa v chlapoch, ktori si obchytkavaju vlastne prsia
@mm47 to je pravda, ze toho moc neviem, tak sa nam tu kludne otvor a porozpravaj nam tu o tvojom zivote. tak uz sme sa dozvedeli o tvojej sexualnej orientacii, co dalej nam este povies?
a nie, nemam az take velke prsia, mam trosku mensie, ale to si mozes najst vo fotoalbume
@mm47 tak to je mi velmi luto, ze nesplnam tvoje kriteria, ale musel by som ta sklamat, aj keby som take prsia mal, ja som predsa len heterosexual a i ked by mi tvoja ponuka lichotila, tak by ziadne techtle mechtle medzi nami byt nemohlo
@mm47 minule som ti nieco hovoril ...tak neviem ci hovorim po svahilsky alebo ako ..ale povedal som ti ze ked ta to tu nebavi tak vypadni do riti a neurazaj ju a inych len preto lebo mas sam so sebou problem...
@6@mm47 ty kokot pozri si najprv kam vlastne píšeš, kategória "Filozofovanie", takže keď si človek nemôže zamudrovať tu tak už fakt neviem kde. okrem toho jej koment je oveľa viac k veci a zaujímavejší ako tvoj (emócie majú aj zvieratá, zúrivý/vystrašený/rozrušený pes napr. (že sa vôbec obťažujem logicky/rozumne vyvracať tvoj jednoslovný "názor").
ale zároveň prejav tvojho vrcholného kokotizmu je podľa mňa skvelou metaodpoveďou na otázku fóra:
čo robí ľudí ľuďmi?
Schopnosť byť najväčším kokotom v širokom okolí, a odjebať rozumný a inteligentný názor totálnou kokotinou typu "ty piča nemudruj", následne danej osobe ktorej inteligencia a rozumnosť je vyššia rádovo o mocniny inteligencie daného kokota, "povyčítať" svoje vlastné kokotné vlastnosti za úplnej ignorácie skutočných (normálnych až dobrých) vlastností danej inteligentnej osoby, používať počas celej "výmeny názorov" argumenty typu "si piča" a následne danej inteligentnej osobe vyčítať poznámky na malého vtáka mylne považované kokotom za argumenty (čiže dávať najavo totálnu neznalosť významu slova a totálnu ľahostajnosť k nemu), označiť každého normálneho človeka ktorý poukáže na kokotov kokotizmus za debila a "vysvetliť" mu že sa do toho nemá starať, a následne z celej hádky vyjsť so skalopevným presvedčením "to sú všetci taký totálny kokoti že ani neviem prečo tam ja intelygentný chodím"*.
Takéto správanie som medzi zvieratami nikdy nikde nepozoroval, ani som o ňom nepočul. Človeka robí očividne človekom schopnosť, že čím je to väčší obmedzenec a kokot, tým skalopevnejšie a sebaistejšie je presvedčený o svojej univerzálnej neprekonateľnej inteligencií a podradnosti všetkých ostatných, a tým hlasnejšie, agresívnejšie a vulgárnejšie pociťuje potrebu toto svoje presvedčenie šíriť do sveta.
Naproti tomu taký Socrates po celočivotných úvahách vyhlási "Viem že nič neviem" a spokojne zomrie.
A myslím že tento popis celkom pekne vystihuje aj stav ľudstva ako celku a celej hierarchie v našej spoločnosti, navrchu sú vo väčšine prípadov obmedzenci a kokoti, pretože len tí majú dosť stupídneho agresívneho a fanatického presvedčenia o vlastnej dokonalosti aby sa tam prebojovali, a hlavne oni majú potrebu si tým že sa tam prebojujú dokázať, že majú vo svojom stupídnom fanatickom presvedčení pravdu.
oh, a tá reakcia na @blacktears už je totálna čerešnička na torte. fakt je pre mňa nepochopiteľné ako to niektorí ľudia dokážu, hromadne a verejne sa takto zosmiešniť, strápniť, a totálne potopiť, a ani si to nevšimnúť...
@semhamforas detto, ďalší krásny príklad, aj keď toto vyzerá byť (v danom kontexte) skôr príklad vlastnosti... ktorá asi ani nemá meno, skrátka vlastnosť ktorá človeku permanentne sugeruje myšlienku "pripojím sa k tomu najhlučnejšiemu a budem ho nasledovať lebo je určite najsuper a má pravdu". hovorí sa tomu stádovosť, viem, ale... videli ste už niekedy aby stádo oviec nasledovalo epileptickú gorilu?
*všetky hrubky uvedené v danom pseudocitáte sú zámerné na zvýraznenie pointy.
a jezisi ludia na co riesite niekoho ako je @mm47 ved ten ocividne prave to chce. aby nanho ludia reagovali a riesili ho. bavi ho to. a by mu len a len prihravate.
Rozvinuté abstraktné myslenie a intelekt. Niekto môže povedať že ludia majú dušu a zvieratá nie. Ale to je len nábozenská teória, nie fakt. Ludia sú na 90% zvieratá.
@antifunebracka poprosím ťa, neurážaj zvieratká. Tie by sa nedokázali správať až tak hlúpo a primitívne, ako sa správajú podaktorí nemenovaní ľudia v tejto diskusii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
@6
mala by si sa ale za svoju ubohost a nie vyzor
1) nejaky ziak 2. stupna ZŠ radí osvedčené burny a @mm47 ich pise
alebo
2) nejaky srandista radi, co ma mm47 pisat, aby pochoval sameho seba
Komentujes moju fotku a sama mas na nej pol hlavy.
Snad teraz neposles na mna kamosov (ROFL)
@blactears Picujem lebo ma bavi picovat do chudery bez argumentov , tak stichni
ty si NAJVACSI FAIL Birdzu odkedy som sem prisiel 1. krat
Alebo dalsi tvoj? urazat fotku ?
Boze ved si smiesna to musis aj sama vidiet
Ale nerad sa cervenam ....@39
@drejka tiez si myslim, preto na kazdy tvoj jeden prispevok musim reagovat minimalne dalsim dvoma, lebo najskor si precita prvu polovicu tvojej vety, potom si da oddych od tolkych pismenok a za desat minut pokracuje s druhou castou vety
a nie, nemam az take velke prsia, mam trosku mensie, ale to si mozes najst vo fotoalbume
Furt ste ako prijebaní kokoti na pieskovisku z jednou odlišnosťou že sa nehádaťe kto má lepší traktor ale @drejka a @blacktears sa hrdia inteligenciou
a @mm47 sa hrdí ani neviem čím sa hrdí Asi že vie nadavať
Ako sorry ludia pride mi to tak
A nakoniec sa aj tak poberiete pozerať večerníček tak VCG?
a ja som nikdy traktor nemal
ale zároveň prejav tvojho vrcholného kokotizmu je podľa mňa skvelou metaodpoveďou na otázku fóra:
čo robí ľudí ľuďmi?
Schopnosť byť najväčším kokotom v širokom okolí, a odjebať rozumný a inteligentný názor totálnou kokotinou typu "ty piča nemudruj", následne danej osobe ktorej inteligencia a rozumnosť je vyššia rádovo o mocniny inteligencie daného kokota, "povyčítať" svoje vlastné kokotné vlastnosti za úplnej ignorácie skutočných (normálnych až dobrých) vlastností danej inteligentnej osoby, používať počas celej "výmeny názorov" argumenty typu "si piča" a následne danej inteligentnej osobe vyčítať poznámky na malého vtáka mylne považované kokotom za argumenty (čiže dávať najavo totálnu neznalosť významu slova a totálnu ľahostajnosť k nemu), označiť každého normálneho človeka ktorý poukáže na kokotov kokotizmus za debila a "vysvetliť" mu že sa do toho nemá starať, a následne z celej hádky vyjsť so skalopevným presvedčením "to sú všetci taký totálny kokoti že ani neviem prečo tam ja intelygentný chodím"*.
Takéto správanie som medzi zvieratami nikdy nikde nepozoroval, ani som o ňom nepočul. Človeka robí očividne človekom schopnosť, že čím je to väčší obmedzenec a kokot, tým skalopevnejšie a sebaistejšie je presvedčený o svojej univerzálnej neprekonateľnej inteligencií a podradnosti všetkých ostatných, a tým hlasnejšie, agresívnejšie a vulgárnejšie pociťuje potrebu toto svoje presvedčenie šíriť do sveta.
Naproti tomu taký Socrates po celočivotných úvahách vyhlási "Viem že nič neviem" a spokojne zomrie.
A myslím že tento popis celkom pekne vystihuje aj stav ľudstva ako celku a celej hierarchie v našej spoločnosti, navrchu sú vo väčšine prípadov obmedzenci a kokoti, pretože len tí majú dosť stupídneho agresívneho a fanatického presvedčenia o vlastnej dokonalosti aby sa tam prebojovali, a hlavne oni majú potrebu si tým že sa tam prebojujú dokázať, že majú vo svojom stupídnom fanatickom presvedčení pravdu.
oh, a tá reakcia na @blacktears už je totálna čerešnička na torte. fakt je pre mňa nepochopiteľné ako to niektorí ľudia dokážu, hromadne a verejne sa takto zosmiešniť, strápniť, a totálne potopiť, a ani si to nevšimnúť...
@semhamforas detto, ďalší krásny príklad, aj keď toto vyzerá byť (v danom kontexte) skôr príklad vlastnosti... ktorá asi ani nemá meno, skrátka vlastnosť ktorá človeku permanentne sugeruje myšlienku "pripojím sa k tomu najhlučnejšiemu a budem ho nasledovať lebo je určite najsuper a má pravdu". hovorí sa tomu stádovosť, viem, ale... videli ste už niekedy aby stádo oviec nasledovalo epileptickú gorilu?
*všetky hrubky uvedené v danom pseudocitáte sú zámerné na zvýraznenie pointy.
schopnosť zmeniť sa po psychickej stránke, ovplyvniť svoj život pomocou myslenia....
proste používať mozog vo svoj prospech v rôznych podobách
...
ak chce byť dakto hovädo bude ním.. a preto to zvieratá nie sú zlé lebo nechcú a ani keby chceli nevedia to ovplyvniť ...
vidno že aký človek chce byť taký je ...
to teda aj vlastne človeka robí človekom že MOŽE BYŤ TÝM, KÝM CHCE BYŤ. alebo sa o to snaží
on to zmeniť na rozdiel od zvierat môže.
to si myslím...
charakter.......
A čo robí človeka človekom ?
Je to nejaký špecifický súbor vlastností, teda napríklad uvedomenie seba samého.
vacsina ludi su spiny a nie ludia