najvyssi zmysel v zivote mi dava laska...takze to je moja odpoved ( z citoveho hladiska ) ... z toho mojho praveho ludskeho hladiska je to trochu zlozitejsie
Zmysel? Zmysel si každý vytvorí podľa nálady a situácie. Keď si šťastný, myslíš si, že je to smiech pretože sa môžeš radovať a užívať si život..
Keď si smutný, myslíš si, že je to smrť, ktorou život končí.
Každý človek má iný zmysel života, pre mňa osobne, je zmyslom byť prospešným pre ľudstvo, získať si uznanie iných, byť v niečom výnimočný, aby keď zomriem, tu niečo po mne zostalo.
Zmysel života nikto nepozná a pre každého jedného človeka je to niečo iné. Vždy som veril v život, lásku, dôveru, pravdu, poctivosť, spravodlivosť, toleranciu, dobrosrdečnosť a mnohé ďalšie...
Tento svet mi však ukázal väčšiu pravdu. Tieto hodnoty sú v tomto materialistickom a vizuálnom ponímaní sveta skôr na škodu a kto sa neprispôsobí tak ten neprežije.
Možno jedného dňa umriem ale kým sa tak stane tak budem veriť všetkému čo je podľa mňa správne a nikdy sa neprispôsobím spoločnosti len preto, aby som sa mal dobre.
Takže toto je zmyslom môjho života.
Táto spoločnosť už nepozná takéto hodnoty, pretože by ju to mohlo ohroziť a ľudia sa prispôsobujú, aby to neohrozilo aj ich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Keď si smutný, myslíš si, že je to smrť, ktorou život končí.
Tento svet mi však ukázal väčšiu pravdu. Tieto hodnoty sú v tomto materialistickom a vizuálnom ponímaní sveta skôr na škodu a kto sa neprispôsobí tak ten neprežije.
Možno jedného dňa umriem ale kým sa tak stane tak budem veriť všetkému čo je podľa mňa správne a nikdy sa neprispôsobím spoločnosti len preto, aby som sa mal dobre.
Takže toto je zmyslom môjho života.
Táto spoločnosť už nepozná takéto hodnoty, pretože by ju to mohlo ohroziť a ľudia sa prispôsobujú, aby to neohrozilo aj ich.