Ja som si vymyslela, ze bude taky dopravny prostriedok, ktory si vynajde trasu ktoru mu urcim a on si vyhlada ktora vzdusna trasa je volna, my stisneme gombik a sme tam, kde chceme za par minut dobre nie?
hmmm noo zaujmava otazka...vynasob všetko čislom 100 a budeš to mať v suchu...napr neaky procesor dosiahne priemernu frekvenciu 3 000HZ vynasob 100 a tym dostaneš čislo frekvencii procesora na akej bude pracovať o 100 rokov ...je v tom neaky algoritmus néé??
svet bude ale "mi" nie..ako predpovedala sibila.... bude tretia svetova...kazda financna krizža bola pociatkom svetovej vojny...madarske gardy..nepokoji tam v pasme gazi atd. zachvilu sa ot tak ci tak rozputa...porozhadzuju sa atomove a biologicke bomby vela ludi pomrie zacnu byt take choroby ako mor a pod.. a ak nie tak sa navzajom povrazdime pre par penazi a nakoniec bude vojna o vodu a mi pomrieme....a zezlo moci na planete prebere iny zvieraci druh....kolobeh zivota na zemi....
No v roku 2100 tu uz nikto kto tu pise z nas nebude jedine ak nase deti a deti nasich deti to zaziju ale my uz budeme pod zemou nastastie a uvidime to vsetko zhora to som zvedavy ako to bude vyzerat, ale pre dobro vsetkych ludi by bolo lepsie ak by v roku 2100 uz ani jeden clovek nebol na planete a ani jedno zviera pretoze taku smrt si nikto nezasluzi ani najvacsi vrah a najhorsi clovek na Zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslim, ze som sa vyjadril dostatocne, je to na nas, ze aky svet budu mat nase deti