Dnes som v jednom casopise(Epocha) citala,zevraj papez Jan Pavol II.zomrel eutanaziou.Dokazovala to tam jedna talianska lekarka.Cital niekto z vas tento clanok?A ak nie,o si o tom myslite?
Neviem ani som o tom nepočul. A neverím že by to tak bolo. A aj keď áno tak to bolo pre jeho dobro. Podľa mňa chce iba tá lekárka zarobiť a chce byť teraz mediálne známa že urobí rozruch okolo toho.
žil si ako v perinke a ešte zomrel aj bezbolestne, neviem či sa tomu dá veriť, ale cirkev je jedná veľka banda fanatických vymyšľajúcich klamárov, môj názor na to sa nikdy nezmení
neviem ale ja papeža absolútne neuznávam nech je hoc aký žije si z cirkevných peňazí, pápež by mal ísť príkladom a žiť v normálner rovine, ne tak že ho tam furt niekto obskakuje a oživuje, a potom ho vysvätia za to že žil tak dlho? normálny človek s takými chorobami by už dávno nežil, on mal prvotriednu starostlivosť, pokrytectvo ktoré zaslepení ľudia jednoducho nevidia
pochybujem. ved ten clovek chcel zit. a kezde mal uz tusim nejakych 85 rokov, a bol cely uz vystaveny... vsetko energiu porozdaval okolo seba, tak to urcite bola prirodzena smrt.
taketo veci su uz len vymysli ludi, ktory neznasaju cirkev. co keby niektorym veciam dali pokoj? vsade su dobri aj zli... ale zase co je vela, to je vela...
nuž časopis Epocha poznám, nie zly ale aj konšpiračnych teorii je tam dost. Aj ked vravi sa ze bez vetra sa ani listok nepohne ... V prípade zeby to bolo tak by to bol dobry ojeb ... ked moze papa preco mi nie ?
myslím, že je to blbosť.. nieže by som verila tomu, že cirkev dodržiava to čo káže.. ale myslím.. že Ján Pavol bol jeden z mála správnych ľudí.. ako z kňazov a tak.. a že to čo povedal.. toho sa aj držal.. inak som všetkými desiatimi za eutanáziu.. ale tomuto až tak neverím..
hmm, na základe toho, čo som čítala o cirkvi ako takej, o všetkých pápežoch v minulosti, ktorí sa oháňali prikázaniami a neviemčímvšetkým a nakoniec robili presný opak, by ma to neprekvapilo, ale kto to už teraz zistí? možno chudák umrel prirodzenou cestou a toto je len nejaký spôsob, ako ho pošpiniť, alebo ako to nazvať
Nech je mu dobre tam de je, aj tak nam to teraz môže byť jedno, zmrtvich už nevstane. Ale ak by tak bolo... tak ja neviem.. prečo nie.. ? Vi by ste si čo vybrali.. ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
taketo veci su uz len vymysli ludi, ktory neznasaju cirkev. co keby niektorym veciam dali pokoj? vsade su dobri aj zli... ale zase co je vela, to je vela...