je vela zlych veci v zivote ak vas zradi najlepsia kamarat je to dost krute, ale ak vas podvedie priatelka tak je to hraozne a noedpustitelne. no ak zomrie rodiny prislusnik patri to medzi tie najhorsie chvile zivote, s ktori my sa treba zmierit, zivot je kratky no dost dlhy,aby sme pochopili uplne vsetko no nikedy je az prilis tazke ci nie...
1. Podľa mňa najhoršie je čokoľvek, po čom sa človek cíti smutne
2. Ďaľšia vec, ktorá je najhoršia je, že ľudia viac komunikujú elektronicky (aj ja teraz) než by sa stretli live a komunikovali aj verbalne, nie cez smajliky, a nadväzovali vzťahy, či už hocijakého typu osobne zoči voči a nie prostrednictvom tychto sračkových internetových zoznamiek
urcite najhorsie je stratit blizku osobu. a ten horsi sposob straty je asi, ked ju stratis vlastnym pricinenim... to boli strasne. ked zistis, ze ty si to posral a uz sa to neda vratit...
nastastie na svoju "najhorsiu vec" len cakam. teda necakam, ale pride. zatial to boli zrady od kamaratov, od rodiny... klamstva od blizkych, pretvarka a falos. asi ako kazdy. len neviem preco tie medziludske vztahy tak svinsky bolia...
co ma asi najviac zmenilo bola samovrazda v mojej blizkosti, ked ma chalan, ktoreho som lubila, podviedol a to, ze som nejak prisla o zdravie klbov. pohyb je moje vsetko a tak ma teraz cely pohyb boli...
stratit rodinneho prislusnika je zle, ale je to kolobeh zivota.(vacsinou, ak neide o zakernu chorobu) Podla mna je dost hnusne ak niekomu bezvyhradne veris a on ta klame rovno do oci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. Ďaľšia vec, ktorá je najhoršia je, že ľudia viac komunikujú elektronicky (aj ja teraz) než by sa stretli live a komunikovali aj verbalne, nie cez smajliky, a nadväzovali vzťahy, či už hocijakého typu osobne zoči voči a nie prostrednictvom tychto sračkových internetových zoznamiek
nastastie na svoju "najhorsiu vec" len cakam. teda necakam, ale pride. zatial to boli zrady od kamaratov, od rodiny... klamstva od blizkych, pretvarka a falos. asi ako kazdy. len neviem preco tie medziludske vztahy tak svinsky bolia...
co ma asi najviac zmenilo bola samovrazda v mojej blizkosti, ked ma chalan, ktoreho som lubila, podviedol a to, ze som nejak prisla o zdravie klbov. pohyb je moje vsetko a tak ma teraz cely pohyb boli...
no ale keby sa horsie veci nediali, ze?
zle je vidiet ako sa vasi blizki zenu do problemov, do zahuby a nevediet im nijak pomoct. kto zazil vie aky je ten pocit absolutnej bezmocnosti...