môj foťák je taká tá typická malá vecička na fotenie rodinných záberov z dovolenky, takže fotiť detaily čohokoľvek (čo ma baví najviac) je proste otázkou náhody
fotím si len tak a to zaujímavé pivnice, smetiská, staré budovy, strašiaky na poliach, rómske osady, machové/plesnivé múry, starožitné kľučky a klopátka, kanálové poklopy, rozbité chodníky, staré dlažby na námestiach tie milujem, svojho psa, sestru, seba, pekné ruky a svojho otca, ktorý má zo svojich turistických fotiek radosť.
jasne ze ine. Nefotim to co kazdy. Krajiny, portrety, kvety... to je uz dost otrepane a je veeelmi tazke vymysliet nieco originalne. Ale nevravim ze sa neda.
Preto si skladam montaze z nafotenych fotiek. Je to super vec, spravis si, co chces a ako chces.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a seba nie... to väčšinou zverím ofcarnage... ale ju, tak to zas ja
Preto si skladam montaze z nafotenych fotiek. Je to super vec, spravis si, co chces a ako chces.