1.Neviem či je to vtipné, pre mňa to bolo skôr smutné, ale povedal mi jeden týpek, že vyzerám jak žilinský feťák...
2.Keď sme šli s mamou do mesta na nákupy, niekto ju videl so mnou a rozniesol vo firme kde pracovala, že si našla nejakého mladého zajačika... pletkár jeden...
Vraj som manipulatívny psychopat
Aj to preto lebo keď som chodil s bývalou tak mala také pridrblè kamarátky a volali ju von piť çi čo ale my sme mali inè plány sme chceli ísť niekam kultúrne... tak za to že sa s nimi nešla nadrbať som ale uprednostnila večer s priateľom som manipulatívny psychopat
že som pomstychtivý potom že som bezcitný (pri čom na môj vkus som až priliš citlivý človek), a kedže som dosť utiahnutý a tichý človek tak som bol často krát označený aj za arogentného a namysleného, no a tiež často som počúval ,,nudný,, no najzaujimavejšie na tom je to že to že som nudný mi hovorili iba ľudia ktorí prišli nudní mne
@melancholik Presne tak to je...človeka označuje za arogantného a namysleného a človek sa pri tom len hanbí komunikácie, proste je plachý...a najviac zle si to vynakláda staršia generácia...
ja som si kedysi celkom užívala klebety o mne proste som sa na tom bavila, čo si ľudia dokážu vymyslieť/domyslieť. teraz ma to skôr dokáže vytočiť...
ale inak jedna z takých zaujímavejších klebiet bola, že spávam s mojím best friendom... strašne veľa ľudí zo (strednej) školy si to myslelo, niektorí sa dokonca pýtali jeho či mňa, či je to pravda. zdalo sa však, že naše slová sú úplne zbytočné... tak sme si jedného dňa spravili zábavku a postli sme na fb fotku, kde si dávame pusu... a potom sme už len sledovali tie reakcie typu : "konečne ste si to priznali"
jedna baba raz vsetkym jej znamym tvrdila, ze so mnou chodi. dozvedel som sa to par mesiacov po nasom katastrofalnom prvom a poslednom rande, po ktorom sme uz neboli v kontakte. som veru cumel jak tela na nove vrata, ked som stretol jej kamosku v buse a ona sa ma pyta, ze jak nam to so simonou ide
ukazalo sa, ze ona im ukazovala spravy "odomna", casto "so mnou" telefonovala, chodili "sme" na vylety a tak. dodnes netusim, ze co to vlastne malo znamenat
že vyzerám ako ten pianista z toho filmu (pianista), že mám babu....to som počul aspoň 5 krát, že si to niekto seriózne myslel, ale pritom som ešte nikoho nemal a že som nosotrisk lebo mi pri smiechu tiekla voda z nosa
@prasaman ja by som to este dokazal pochopit, ak by som bol ja ten, ktory sa na to vykaslal. lenze to som bol mlady a hlupy, ona bola pekna, a tak som bol ochotny prehliadnut fakt, ze bola blba jak tago a ze sme si vobec nesadli. skratka, ja som chcel, aby z toho nieco bolo, no ona zo dna na den prerusila vsetky kontakty. takto retrospektivne som nesmierne rad, ze z toho nebolo nic, jezismaria, ak by som ju mal teraz na krku, tak sa obesim, no vtedy som z toho bol dost smutny. o to nepochopitelnejsie pre mna je, ako jej napadlo, ze kazdemu povie, ze sme spolu
Na strednej za temnych cias ze som satanista, ze som nacek, ze mam cierne vsetko vratane obliecok a odhryzavam hlavy skreckom a este ze sa nachadzam v siedmej sfere astralnej a potrebujem s tym pomoct
@james98 presne ako vravis sice ozaj nebola velmi rozumna, ale toto sa neda oznacit za hlupe, to bolo jednoducho absurdne. jej kamaratka mi k tomu nevedela povedat nic blizsie, jej som sa snazil dovolat, ze co to ma kurva byt, no bezvysledne. bude to navzdy zahadou.
Ak aj ľudia o mne niečo hovorili, tak sa to ku mne ani nedostalo. Ale možno akurát že som namyslená, bezcitná a na ničom mi nezáleží. Ale pravdou je že som sa hanbila s ľuďmi nadviazať kontakt, A preto si mysleli, že som taká. A to, že mi na ničom nezáleží sa môže zdať jedine ľuďom, ktorí ma poznajú len povrchne.
Kedysi som fajčil trávičku a učitelia to o mne vedeli a raz som sa chcel ist vychcat na hajzel a učiteľka ma nepustila lebo si myslela ze si tam idem niečo pichnúť(ona bola o Tom presvedcena ) ....jebnutá úplne
Že budem kňaz a raz budem svätý , to mi povedal ujo.
A ešte že som fešák , to mi hovoria vdovy nad 45 a babky a ešte niektorí muži ktorí očividne niesu hetero, kompliment od "tých správnych" vždy poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
2.Keď sme šli s mamou do mesta na nákupy, niekto ju videl so mnou a rozniesol vo firme kde pracovala, že si našla nejakého mladého zajačika... pletkár jeden...
Aj to preto lebo keď som chodil s bývalou tak mala také pridrblè kamarátky a volali ju von piť çi čo ale my sme mali inè plány sme chceli ísť niekam kultúrne... tak za to že sa s nimi nešla nadrbať som ale uprednostnila večer s priateľom som manipulatívny psychopat
opierali sme sa o jednu lakťovú opierku
toto si o mne vraj myslia ľudia birdzu... zlaté
ale inak jedna z takých zaujímavejších klebiet bola, že spávam s mojím best friendom... strašne veľa ľudí zo (strednej) školy si to myslelo, niektorí sa dokonca pýtali jeho či mňa, či je to pravda. zdalo sa však, že naše slová sú úplne zbytočné... tak sme si jedného dňa spravili zábavku a postli sme na fb fotku, kde si dávame pusu... a potom sme už len sledovali tie reakcie typu : "konečne ste si to priznali"
som bezradný
ukazalo sa, ze ona im ukazovala spravy "odomna", casto "so mnou" telefonovala, chodili "sme" na vylety a tak. dodnes netusim, ze co to vlastne malo znamenat
podľa mňa je vtipné a super zároveň : - )
A ešte že som fešák , to mi hovoria vdovy nad 45 a babky a ešte niektorí muži ktorí očividne niesu hetero, kompliment od "tých správnych" vždy poteší
Nosotrisk zaujímavé . Čo sa ešte o tebe nedozviem?