Napiste vec alebo situaciu ktoru nikdy nepochopite (v dobrom alebo zlom to je jedno), nieco co je pre vas nevysvetlitelne, zvlastne, nenormalne, fascinujuce... alebo aj vas dokaze vytocit
nepochopim ludi, ktorym sa nechce pracovat, ale stazuju sa, ze ziju ako socky... to mi je po zahade menom fico hned druha najvacia zahada tejto planety..
ze sa ludia nechavaju fanatizovat...ze su lahko ovplyvnitelni...a vobec demenciu ludstva....to ked niekto nema rebricek hodnot..ked niekto zije chaoticky... ked nema ciel a "staci mu ze sa rano zobudi" ... a hlavne...to ze si ludia nechavaju srat na hlavu....je toho moc este..
Nikdy nepochopím jedného človeka, konkrétne jeho správanie. Tvrdí, že hádky patria k životu, ja si to však nemyslím. Nie každý sa rád háda tak, ako tento človek. Vlastne, celú osobu tohto človeka nikdy nepochopím...
nikdy nepochopím ženy....nevysvetliteľná je pre mňa ľudská hlúposť, zvláštne je, že o tie ženy sa ajtak zaujímam lebo ma nenormálne fascinujú čo ma vie vytočiť
nikdy nepochopím ako môže niekto naozaj úprimne (ešte k tomu niekedy nie kvôli výchove, ale z vlastného rozhodnutia) veriť kresťanstvu (akejkoľvek odnoži - judaizmus, jehovizmus, katolíctvo, evanjelictvo, celej tej vetve vierovyznaní), a jeho (ich) cirkvi(am).
v podstate ostatné náboženstvá sú tiež obvykle do väčšej či menšej miery absurdné, ale nebývajú to až také kolosálne komplexy paradoxov a dier a vecí ktoré si protirečia, vylučujú sa, a vo všeobecnosti je zakázané o nich rozmýšľať, lebo na ne viera nemá odpoveď (aj keď by ju mať mala).
jedine keď sa daný človek riadi tým čo povedal @jjupiter v diskusii o bohu, že "nad bohom (/náboženstvom/vierou/čímkoľvek) netreba rozmýšľať, lebo potom má človek pochybnosti". v tom prípade ale zas nechápem ako sa niekto dobrovoľne môže (chcieť) vzdať výsady/práva/schopnosti myslieť.
napríklad ja takých ľudí chápem, skrátka sa odmietajú vzdať svojich ideálov a prijať bežný názor že práca je nudná, nepríjemná, nezmyselná nutnosť, ale ešte sa im nepodarilo nájsť si miesto/prácu kde by sa svojich ideálov vzdať nemuseli.
(predpokladám že nehovoríme o rómoch, to je iný prípad, ale tých tiež do určitej miery chápem, aj keď s nimi nesúhlasím)
nechápem ako ma niekto koho ani poriadne nepoznám nenavidieť,poprípade nechápem prečo niektorí fajčia,nechápem prečo chodím stále piť s kamošmi,nechápem prečo základná škola má 9 rokov nechápem prečo sa mi niektorí starajú do života vlastne ja nechápem skoro všetko
nechapem tych lenivcov, ktori idu na vysku len preto, aby nemuseli ist robit a su tak lenivi, ze sa im nechce ani ucit a ich jedinou starostou je, ako bezbolestne vyplnit index
nepochopím ľudí ktorí sú spálení totálne dočervena a aj tak sa vytasia na slnko o pol jednej v najhoršom čase a ešte viac sa opekajú... čo ich to nebolí??
...nechápem tiež ľudí ktorí predpokladajú že neverím, keď im poviem že nie som kresťan a nemám rád kresťanstvo. ako keby to bolo jediné náboženstvo na svete.
ale inak máš pravdu, ja neverím, lebo nemusím, lebo viem.
@zemiak42 chlapče chodím tam pravidelne tú vinotéku majú rodičia môjho bývalého spolužiaka a mám to tak " ďaleko " že tam chodím v pyžame občas aj bosá a hlavné je že mi to trvá 20 sek
Napríklad nechápem načo sa 20-ročný chlapec trepe do vzťahu so 16-ročnou.Chlapec sa namotá.Dievča ho nechá.A potom už nič iné nepočúvam ako ,že všetky dievčatá v mojom veku sú hlúpe,necitlivé,a absolútne nevedia čo chcú.
Potom ženy,ktoré dokážu ženatému mužovi so záväzkami rozbiť manželstvo....
A v niektorých situáciách moju mamu,pretože vraví ,že ma nechápe.Pričom sa ma pochopiť ani nikdy nesnažila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
..
A možno aj seba.
nikdy nepochopím ako môže niekto naozaj úprimne (ešte k tomu niekedy nie kvôli výchove, ale z vlastného rozhodnutia) veriť kresťanstvu (akejkoľvek odnoži - judaizmus, jehovizmus, katolíctvo, evanjelictvo, celej tej vetve vierovyznaní), a jeho (ich) cirkvi(am).
v podstate ostatné náboženstvá sú tiež obvykle do väčšej či menšej miery absurdné, ale nebývajú to až také kolosálne komplexy paradoxov a dier a vecí ktoré si protirečia, vylučujú sa, a vo všeobecnosti je zakázané o nich rozmýšľať, lebo na ne viera nemá odpoveď (aj keď by ju mať mala).
jedine keď sa daný človek riadi tým čo povedal @jjupiter v diskusii o bohu, že "nad bohom (/náboženstvom/vierou/čímkoľvek) netreba rozmýšľať, lebo potom má človek pochybnosti". v tom prípade ale zas nechápem ako sa niekto dobrovoľne môže (chcieť) vzdať výsady/práva/schopnosti myslieť.
napríklad ja takých ľudí chápem, skrátka sa odmietajú vzdať svojich ideálov a prijať bežný názor že práca je nudná, nepríjemná, nezmyselná nutnosť, ale ešte sa im nepodarilo nájsť si miesto/prácu kde by sa svojich ideálov vzdať nemuseli.
(predpokladám že nehovoríme o rómoch, to je iný prípad, ale tých tiež do určitej miery chápem, aj keď s nimi nesúhlasím)
nechápem vás
A tak isto nikdy nepochopím fyziku
Ja zas nechapem veci o vesmire ....
ale v podstate nechapem to iste co @midnight
vidíš, pripomenul si mi...
...nechápem tiež ľudí ktorí predpokladajú že neverím, keď im poviem že nie som kresťan a nemám rád kresťanstvo. ako keby to bolo jediné náboženstvo na svete.
ale inak máš pravdu, ja neverím, lebo nemusím, lebo viem.
viera je pre tých čo nevedia
Napríklad nechápem načo sa 20-ročný chlapec trepe do vzťahu so 16-ročnou.Chlapec sa namotá.Dievča ho nechá.A potom už nič iné nepočúvam ako ,že všetky dievčatá v mojom veku sú hlúpe,necitlivé,a absolútne nevedia čo chcú.
Potom ženy,ktoré dokážu ženatému mužovi so záväzkami rozbiť manželstvo....
A v niektorých situáciách moju mamu,pretože vraví ,že ma nechápe.Pričom sa ma pochopiť ani nikdy nesnažila...
ale viacej seba