pytam sa to preto , lebo niektory ludia sa boja povedat pravdu do oci, lebo pravda niekedy boli. ale nemali by klamat ale ked to nejde tak nejde. a co vy ocakavate od kamosov a ludi okolo???
♥↓↨↑→
co od nich ocakavam? Aby sa spravali normalne. Nic viac. A aby sa nespravali ako kurvy, kedze ked sa ja k nim tak nespravam. To je vsetko a hlavne doveru a cestnost.
od ľudí, ktorých poznám len z videnia, nečakám nič
od ľudí, ktorí pre mňa jestvujú z nejakej príčiny, čakám práve niečo ohľadom tejto príčiny
od ľudí, ktorí si na mňa občas nájdu čas, porozprávajú sa so mnou na chvíľu uprostred chodníka, nečakám nič
od ľudí, ktorí mi venujú trochu viac času a sadnú so mnou niekde (považujem ich už za takých kamarátov aj), nečakám nič
od ľudí, ktorí trávia so mnou oveľa viac času, ako bežný kamarát, neočakávam nič, pretože keď s nimi asi že trávim viac času, zrejme spĺňajú nevedome to, čo od nich očakávam, hoci som nič od nich nežiadala
od ľudí, ktorých označujem ako "človek navždy", očakávam a dostávam aj pocit istoty, avšak dalo by sa povedať suma sumárum, že už nezávisle od toho, kto má akú pozíciu v mojom rebríku do neba , očakávam jediné: vernosť to je moja cnosť
aj tak viem ze mi vacsina lusi v niecom klame, takze neriesim ...nic neocakavam, teda nieco samozrejme, ked mi niekto nieco slubi tak ocakavam ,ze tak aj urobi a dodrzi slub..
Hej, takže keď ti raz tvoje dieťa donesie taký typický detský krivý obrázok tak mu povieš, že sa ti nepáči a že je škaredý a že to decko nevie kresliť, tak?
@11 a myslis, ze to decko,dajme tomu 3rocne, ocakava od matky, ze mu bude vzdy hovorit pravdu?..myslim, ze tomu decku to bude v podstate jedno, nebude to vnimat
Mám pocit, že od ľudí očakávam príliš veľké veci, preto sa znížim k tomu, že si prajem aby mi klamali ale tak, aby som na to aspoň neprišla. Ďakujem úprimne všetkým, ktorí ma poznajú, ktorí mi klamú a ešte som im na to neprišla
Podľa mňa tomu decku rozhodne nie je jedno čo mu na to povieš
A to čo očakáva je momentálne bezpredmetné reagoval som na "aj ked je pravda akokolvek kruta, vzdy boli menej ako klamstvo" ... Neznášam frázy, ktoré ľudia opíšu niekde z netu bez toho, aby sa nad tým zamysleli
Ja sa snažím povedať pravdu do očí a nie ohovárať za chrbtom... ja očakávam to isté od okolia, aj keď kopa ludí radšej ohovára za chrbtom, akoby to mali povedať tým luďom do očí
@19 no hej, ale tak aj tak vacsina klame...nemyslim, ze ked som bola mala a nakreslila osm nieco, mama si o tom myslela ze je to krasne ...ale zaklasmala mi....a ja som si asi myslela ze to mysli vazne a asi som sa jej potom nepytala ci je ku mne uprimna ....hej tie prazdne frazy, niekto chcel byt zaujimavy mozno..
Hej, dokonca aj tak to môže byť a to v živote nepochopím ako to môže niekto takto vnímať, takže povedzme, že som predpokladal, že dokonca aj ona čo napísala takú somarinu má trocha súdnosti a nebude obrázok považovať za pekný keď evidentne nie je
no neviem podľa podaktorých to je len fráza ale ja by som bola fakt radšej kebyže mi niekto povie vždy pravdu rovno do očí akokeby mi mal klamať a všetko len skomlikovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
od neznámych ľudí, nečakám nič
od ľudí, ktorých poznám len z videnia, nečakám nič
od ľudí, ktorí pre mňa jestvujú z nejakej príčiny, čakám práve niečo ohľadom tejto príčiny
od ľudí, ktorí si na mňa občas nájdu čas, porozprávajú sa so mnou na chvíľu uprostred chodníka, nečakám nič
od ľudí, ktorí mi venujú trochu viac času a sadnú so mnou niekde (považujem ich už za takých kamarátov aj), nečakám nič
od ľudí, ktorí trávia so mnou oveľa viac času, ako bežný kamarát, neočakávam nič, pretože keď s nimi asi že trávim viac času, zrejme spĺňajú nevedome to, čo od nich očakávam, hoci som nič od nich nežiadala
od ľudí, ktorých označujem ako "človek navždy", očakávam a dostávam aj pocit istoty, avšak dalo by sa povedať suma sumárum, že už nezávisle od toho, kto má akú pozíciu v mojom rebríku do neba , očakávam jediné: vernosť to je moja cnosť
Hej, takže keď ti raz tvoje dieťa donesie taký typický detský krivý obrázok tak mu povieš, že sa ti nepáči a že je škaredý a že to decko nevie kresliť, tak?
Podľa mňa tomu decku rozhodne nie je jedno čo mu na to povieš
A to čo očakáva je momentálne bezpredmetné reagoval som na "aj ked je pravda akokolvek kruta, vzdy boli menej ako klamstvo" ... Neznášam frázy, ktoré ľudia opíšu niekde z netu bez toho, aby sa nad tým zamysleli
Hej, dokonca aj tak to môže byť a to v živote nepochopím ako to môže niekto takto vnímať, takže povedzme, že som predpokladal, že dokonca aj ona čo napísala takú somarinu má trocha súdnosti a nebude obrázok považovať za pekný keď evidentne nie je