co sa snami stane ked zomrieme jedneho dna tu budeme a na druhy den uz nie.. kaoskina mam je psychologicka a vravi ze dusa bude na svete po cely ten cas no mne to pride divné zrazu znicoho nic vide nasa dusa z nasho tela abude sa len tak potulovat ?? co a
co po srmti: zakopu ta. a ak si veriaca tak budes verit v tom, ze pride sud a ze pojdes bud do neba alebo do pekla.
peklo je ze bdues v samote a v tme bludit
Ja si myslim, zopakujem to este vaic krat. po smrti si duch. duchovia existuju to sa velmi dobre vie. takze bdues si poletovat sem a tam. a mozno je naozaj daky sud ale je tam asi daka cakacia doba. vsak ako tu na zemy ked sa chces sudit musis pockat aby prisiel an teba rad tak je to aj na tom onom svete
Patrisha existuju ano ja tomu verim pokusil som to na vlastnej kozi aj moja mam existuju fakt vazne. vsak boli o tom aj dokumenty kopec velmi vela toho bolo. verte neverte aj tam to bolo skutocnsot. a aj na fotkach v amerike ked si pozres tak ty odfotis nic nevidis das to vyvolat a za tebou tien cloveka nahoda?
Mne sa stalo to, ze ma steklil na nohde a potom aj pod pazuchov a potom mi povedal, preco hnevam rodicov a fak v izbe nebol nikto mal som 8 rokov
Kasko : cosi ja mam rada horrory a take veci okolo duchov a temna .... vela krat som aj vyvolavala duchov s kamaratkami no nic sa nestalo..ako su otom dokumenty...a inak k tym fotkam moze to byt iba zrobene v pocitaci raz som dostala taku retazovkuze tam akoze ten tien nebol...alebo take ale ja tomu tiez verim len newiem ci verim pravde alebo iba vymyslu
55lienka,Amrafel : mozno ze nie ved si predstav ze raz tu uz nebudes ..mi to pride akoby ten clovek nemal mysel nemal nic ked sa nad tym zamyslim a zavriem oci ../mozno ze len moj vymysel /
Patrisha pocitacovo ano mozno ale su aj starsie fotky, kte to proste aj tak vdno, ukzal mi to kamarat fotk bola z 50 rokov, cierno bila. Odfotil ludi co operovali jednu pani. ona zomrela. ked dal vyvolat film, bola tam taka postava co stupala smerom na hr. dusa? dich?
neviem ci verim ale co som zazil ja na moje kozi tomu verim. takze ani neviem, alebo sa zabijem a pridem k lienke a troksu ju postrasim
Patrisha, po smrti bude veľký súd, Pán stanoví trest, podľa toho potom duša človeka pôjde do neba, pekla alebo očistca na večnosť. Ale podobne ako Boh nie je obmedzený časom, ani duše nebudú vnímať čas tak ako mi tu na Zemi. Človek si zostane pamätať všetky spomienky.
Podľa mňa potom už nebude nič. Teda nič, čo by som nejakým spôsobom vnímala. Moje telo bude mŕtve, mozog už nebude fungovať, nebudem pri vedomí, proste koniec. Teda ja si to myslím.
zaujimat sa o to, co po smrit mozes, ale k skutocnej odpovedi sa tu na Zemi nedostanes, strata casu sa zmyslat na d niecim, co by malo byt aktualne, ked az zdochneme
moje svedomie je ciste okrem sebaobrany som proti nikomu nic nepodnikol kamosov som vzdy bral ako prioritu a skolu viac menej neflakal takze nech bude cokolvek nebojim sa
zaujimava temkaa...ale ne fakt,mna to noormalne ze zaujima a vzdy ma to aj zaujimalo...podla mna ked clovek zomrie tak sa z neho stane duch...tomu verim,zazila som aj moj oco zazil velmi vela veci v dome u deda sa stali divy verte ci nie...duchovia existuju dokonca si myslim,ze maju aj nejaku moc...silu abo jaky fras ...no...ale co akoze dalej newem....a ci boh je? no podla mna je..ale to kazdy inak vniima
ja newem preco ale smrti sa bojim...prosto sa bojim smrti.podla mna je moja existencia na tomto svete zbytocna...ved naco mame zit ked ajtak raz zomreme???
podla mna sa dostaneme na taku ciaru a po stranach bude nebo a peklo a v jednej ruke budeme mat zle skutky a v 2. dobre a ktore prevazia taq na tu stranu sa prevrhneme...
vzdy som verila len na take veci ktore sa daju dokazat vedecky. kazdy pocit viem nejak chemicky vysvetlit.... ale kedze ja som velmi nerozhodna osoba: to ze dokazeme premyslat nemoze byt len chemicka reakcia v mozgu! podla mna sa po smrti prevtelime, pretoze keby bolo nebo, tak by bolo preplnene, keby sme len tak zmizli... hmm, to by nemalo zmysel aby sme zili a dokazali poznavat nove veci. a preto nasa dusa, nasa podstata sa p osmrti vzdy pprevteli niekam inam, ci uz do cloveka alebo do zvierata, alebo stromu- podla toho ako sme s nou zaobchadzali v nasom zivote
Tesai suhlasim!!! nemyslim ze nejake nebo peklo existuje pre mna je to absurdne ja verim skor ze sa opat narodite ako vietnamci samozrejme kedze belochov ubuda ale dobre no neviem pochopit fakt ze uz nic potom nebude...reinkarnacia mi pride najvieryhodnejsia aj ked vsetci furt spominaju daky blby tunel
este ma napadla jedna teoria... kedze je moznost ze existuje vela parelelnych vesmirov, takked zomriemme v jednom, narodime sa v druhom a tam zijeme rovnako len jednu vec spravime inak, takze sa nam zmeni cely zivot a tam zasa zomreme a ideme do dalsieho a tam zas spravime inu vec... to by vysvetlovalo aj deja vu- ze to co sa nam zda ze sme uz zazili, sme vazne zazili v jednom z tych zivotov v inom vesmire co sa dial
No ja osobne verim v reinkarnaciu podobne ako tesai a lunance.
2 kasko: tie seriali co chodia obcas na discovery (pr. haunting)- vsimni si ze vzdy ty co to rozpravaju su amici. Podla mna su to ludia co sa snazia z nicoho nejako dostat peniaze tak si vymyslia nejaky fiktivny pribeh... A tie fotky, tak k tomu len tolko ze pri vyvolavani fotiek moze dojst k nespocetnym chybam a machule nie su vynimocnym javom taze ja by som s toho nejaku vedu nerobil.
2 amrafel: to ze nas vesmir v ktorom zijeme je konecny je dokazane, ale co je za nim si mozeme len tazko predstavit. Podla mna existuje nekonecne vela vesmirov ktore sa podobne ako galaxie zoskupuju do kop, a kopy do superkop...
no jj...ale zoberte to aj takto... čo ak už je po smrti ten nekončiaci život....čo budeme potom robiť? stále a stále a niet žiadného konca.... čo budeme robiť? toľký blahobyt a žiadný koniec... fakt tomu nerozumiem, že sa budem každé ráno zobúdzať ak sa budem teda a nikdy tomu nebude konca.... ešte nás tak aj do školy dajú ne? .... a fakt..skúste o tom uvažovať....že čo sa tam bude asi robiť bez konca a stále žiť a žiť...teda ako duša abo po súde aj ako človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
peklo je ze bdues v samote a v tme bludit
Ja si myslim, zopakujem to este vaic krat. po smrti si duch. duchovia existuju to sa velmi dobre vie. takze bdues si poletovat sem a tam. a mozno je naozaj daky sud ale je tam asi daka cakacia doba. vsak ako tu na zemy ked sa chces sudit musis pockat aby prisiel an teba rad tak je to aj na tom onom svete
Mne sa stalo to, ze ma steklil na nohde a potom aj pod pazuchov a potom mi povedal, preco hnevam rodicov a fak v izbe nebol nikto mal som 8 rokov
neviem ci verim ale co som zazil ja na moje kozi tomu verim. takze ani neviem, alebo sa zabijem a pridem k lienke a troksu ju postrasim
ze jedni pojdu do nebaa iny zas do pekla?
je tolko nabozenstiev,,ze ani len netusim ktoru teoriu by som si vybrala..
verim hlavne v to, ze zijem dobry zivot a co bude po mojej smrti o to nech sa staraju uz iny
..jediny moj sen je stretnut sa s marleym
prajem pekny posmrtny vecer
Nech radsej ona mysli na teba.
alebo sa prevetelime, neviem si vybrat
ale neprevtelime sa hned, ta dusa si najprv potrebuje trochu oddychnut
2 kasko: tie seriali co chodia obcas na discovery (pr. haunting)- vsimni si ze vzdy ty co to rozpravaju su amici. Podla mna su to ludia co sa snazia z nicoho nejako dostat peniaze tak si vymyslia nejaky fiktivny pribeh... A tie fotky, tak k tomu len tolko ze pri vyvolavani fotiek moze dojst k nespocetnym chybam a machule nie su vynimocnym javom taze ja by som s toho nejaku vedu nerobil.
2 amrafel: to ze nas vesmir v ktorom zijeme je konecny je dokazane, ale co je za nim si mozeme len tazko predstavit. Podla mna existuje nekonecne vela vesmirov ktore sa podobne ako galaxie zoskupuju do kop, a kopy do superkop...