reč tela určite....ak je ten človek v partii 10 ľudí, tak ešte vždy môže byť samotár...to si všimnete vdaka reči tela...@nikol545 aj taká by sa tu zišla
v prvom rade treba cloveka spoznat .... nemozem povedat ze niekto je taky a taky len za to ze sa na neho 10 min pozeram ..... treba toho cloveka zazit v roznych situaciach a tak mozem daco povedat o jeho charaktere ....
jednoznačne to čo povie ...stačí mi prehodiť pár viet s niekým a hneď viem, či sa s ním/ ňou ešte niekedy pustím do reči alebo ju/ho obídem...možno trochu povrchné ale žiaľ
Síce som označila "reč tela",ale veru aj to sa dá oklamať. Je xy báb,kt. sa obliekajú ako kurvy,aj tak koketujú s hocikým,správanie a všetko a predsa ledajú hocikomu. takže....
neviem povedať... poznám ľudí, ktorí mi hneď podľa vzhľadu neboli príjemní a potvrdilo sa mi, že príjemní nie sú... poznám ľudí, ktorí sa dobre pretvarovali a keď otvorili ústa, vyšiel z nich len jed... a poznám ľudí, ktorí sú vynijakúcimi hercami a vedia svoju povahu zakryť gestami aj slovami... ale po istej dobe zistíte, čo je to za človeka... a tak..
v podstate mate pravdu. Otazka je zle polozena. Slovo charakter malo byt nahradene niecim inym ... napr. pocity. A teda vlastne z toho vypadava moznost o fyzickom vzhlade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
.....
Charakter na prvý pohľad?
Ak je niekto postihnutý a má všakovakú reč tela, už je bezchrakterný ? To je hlúposť..