Oné podľa mňa človek povie vtedy ked chce nahradiť slovo vo vete a nepríde mu na rozum ako sa to povie. (Teda je neschopný si hned spomenúť na dáke slovo)
Podľa poslednej skúšky je to teda varianta zámena ono (onen, oná, ono), kt. "pretláča" krátke tvary (onen, oná, ono), pomaly ich nahradzuje, pretože je tendencia využívať tvary, kt. sa dajú skloňovať podľa vzoru pekný (oný, oná, oné)
one..sak to pouzivam ked ma narychlo nenapadne to slovo co chcem povedat a v hlave sa mi vybavi taky biely kruh.. no neviem preco biely....kruh mozno preto lebo to nic neznamena pre mna len nahrada za ktorekolvek slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale inak...
lol, @marleymt
@h8u mne tak hovorí matka: ,,Dones mi oné..No, oné.Ježiš, veď tamto, vieš.Piče, nepozeraj na mňa ako teľa a choď do tej chladničky!"
a kedysi som to používala vkuse, teraz už nie
v skrini som mal poistní. Tak som sa prihlásil a učiteľovi som povedal že: "Idem si zobrať zošit z ONÉ."
A on s toho spravil bengál že z akého ONÉ. A tak som mal s toho asi týždeň posmešky.
A vybavuje sa mi izé