mobil s internetom, nieže by som bola nejaká závisláčka ale kvôli nemu som online skoro v kuse (nemám problém sa vypnúť a týždeň neprihlásiť ale mám problém vydržať bez jeho správ)
teraz by som považovala za naj vec keby ten pojebaný skurvený GM Fultiltee bol pri mne a mohla by som mu otrieskať hlavu o stenu za ten ban na 3 dni za to že sa všetci gamemasteri na altrone správajú jak 12 ročné deti... Podpálim ho jak si ho nájdem !!!!!!!!!!!
Láska ♥ Partnerská, rodičovská, rodinná, priateľská... Láska k zvieratám, prírode, umeniu... Aj láska k sebe sebe samému Láska, ktorá je všade, ktorá ma milión podôb, ktorú niekedy ani nespoznáme... Láska, ktorá ovplyvňuje ľudstvo, činy, myšlienky... Láska, bez ktorej by to na zemi nemalo zmysel Mohla by som byť krásna, bohatá, slobodná... Ale ak by som bola sama bez niekoho, kto ma má rád, bolo by to aj tak na hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(a nebavne sa o slovíčkach, ako "vec" v tej otázke... )