Počula som už veľa teórii. "sny vyjadrujú to čoho sa bojíme alebo to po čom túžime" alebo "v snoch len riešime problémy, ktoré nevieme riešiť v skutočnosti. " Ako je to u vás? znamenajú niečo ?
No pre mňa sú sny niečo čo nikdy nebudem mať v reálnom živote ... niekedy večer pred spaním sním "s otvorenými očami" o tom ako by som si predstavoval ideálne ďalší deň no nikdy to tak nieje pretože v reále na niektoré veci buď nenájdem odvahu alebo proste nefungujú tak ako si ich predstavujem ... bohužiaľ
sen pre mna znamena mnoho..pretoze ten mi nikdy nemoze nikto vziat...niekedy zo mna sen spravi ineho cloveka na dost dlhu dobu, inokedy sny nevnimam..take, ze za spanku...take sny, ktore si snivam sama, s otvorenymi ocami mi dost casto ublizuju...pretoze snivam o veciach, ktore sa nikdy nestanu...ale ked sa na to pozriem z druhej strany, je to uzasna vec..
ja mam strasne vela druhov snov......cize vsetko pre mna znamena nieco ine...mavam dokonca aj veštecké sny len ich neviem ovladat..... ale zvycajne sa mi snivaju nehorazne veci neviem kde na to chodim
Mne sa vzdy sniva nieco,co pocitujem v skutocnosti,ale nechcem si to pripustit..takze vlastne potvrdzujem,ze sa mi snivava o niecom po com tuzim alebo coho sa bojim ..ale casto sa mi snivaju aj take sny, ktorym vobec nechapem a zda sa mi,ze s nicim nesuvisia
18. vola sa to lucidny sen...a väčšinou sa dosahuje meditaciou(zevraj to bez toho nejde) ale mne sa to uz tak 2 krát podailo a nemeditujem ani no kamoska (needweed) sa o to casto pokusa a vyzera to ze sa jej aj dari
"sny vyjadrujú to čoho sa bojíme alebo to po čom túžime" alebo "v snoch len riešime problémy, ktoré nevieme riešiť v skutočnosti"...
to je podla mna pravda...
sice eče som vo sne nevyrješila problém ktorý v skutočnosti nefem rješiť, ae často sa mi sníva o tom ked sa dačoho bojim a hlavne o ludoch ,ktorí mi chýbaju a taaak....
podla mna to teda znamená to že mi chýbaju abo čo nefem ale chcela by som vedeť
27 sheenka su na to rozne techniky a meditacia tomu len dopomaha lucidne sny sa vyskytuju aj normalne, lenze to je na tom, ze sa vacsinou nedaju kontrolovat..a urcitymi technikami sa to da zdokonalit to je to, co by som sa rada naucila
Sheenka, je ti odpustene..bublinky sepkat, chod a ublizuj
heh a inac k teme..mne sa vzdy sniva taky mix z dna, ktory vobec nedava suvis.ale priblizne vzdy viem, ako si ten sen vysvetlim..pretoze do sna sa mi zamiesa vzdy to, na co som behom dna zabudla
ja uz ani neviem ked som bola mensia sny sa mi opakovali tie iste a boli to nocne mory zvycajne potom sa mi dlho nesnivalo potom zase zacalo ale take normalne hluposti potom som zase mala nocne mory lebo som mala problemy so spoluziackami ktore mi robili zle neskor som dokazala v snoch rozmyslat normalne som si v sne dokazala povedat toto je len sen a mozem urobit to a to a hento potom to prestalo a teraz mavam sny zive mam pocit akoby to bola pravda a nesnivalo sa mi a neraz sa mi stalo ze sa mi daco snivalo ale nevedela som si spomenut ci to bol sen alebo nie a mam obcas aj nocne mory s mojim chlapcom ze ma napr podvadza alebo tak a potom sa zobudim cela zaslzena .. a zistila som ze moje sny su v urcitom smere pravda napr ked som dakoho poznala cez net a snivalo sa mi ze snim telefonujem tak potom aj v skutocnosti mal naozaj taky hlas ako v tom sne alebo som v sne videla nejake znamienko na dakom a potom som zistila ze ten clovek to znamienko na tom mieste ma .. sny su velmi zahadne boh vie co to setko znamena ..
sny....to je jedna z veci ktore by som nevimenila v živote...aspoň tam môžem byť niekto iný alebo prežívať moje najtajnešie sny...znamenajú pre mňa veľa lebo mi dávajú príležitosť nestrácať energiu žiť pre to dobré čo raz príde...mala som pár krát už aj také čo s asplnili bolo to zaujímavé zistiť alebo ten známy pocit deja vu, ktorý niekedy zažijem hh
tu je otoh velmi vlea a nechce sa mi to čítať, tka poviem nazor svoj: sny su vlem idvôležitou súčasťou života a najmä mojho, lebo, he , som rojko... a jedna vec, realizáciou snov, človek zabúda, že to bol jeho sen, a berie to ak osamozrejmosť... tak, sen je snom len v tedy, ked sa sníva... ale zas, kam by sme sa dostali, keby sa nepokúšame realizovať naše sny?? jednoducho další hlúpy kolotoč...
sen pre mna neznamena nic. Vlastne sen je nieco po com by som tuzil ale nemusim to mat. zvycajne to ani nemam. napr. laska ano? snivam nemam. Alebo nieco ine nejdem rozpisovat cely moj zivot
Proste sen je nieco virualne, co nie je skutocne a ani to nebude. Ale zasa niektore sny su realne. Ked niekto chce byt traktorista alebo polnohospadrsky robotnik a sniva ako bude kopat zemiaky tak mozno sa mu to aj sniva. Takze tiez je pravda aj to, ake sny clvoek sniva. Ci su realne a ci nie.
pre mna sny znamenaju velmi vela...uz sa mi stalo ze vo sne mi volal kamarat ze je v brne a potrebuje pomoc, rano som mu volala a zistila som ze v akurat prisiel z brna...tak ale chvalabohu v skutocnosti nemal ziadne problemy a tak, mne sa stavaju take to vecicky ktore niekedy suvisia s realitou
niekedy pre mňa sny znamenajú víziu do budúcnosti. Častokrát sa mi sníva niečo, čo sa potom o pár dní stane a aj keď na ten sen zabudnem, pri tej situácií sa mi vždy vybaví...a divím sa... a samozrejme, keď mám svoje dni, tak sa mi snívajú nepríjemné sny, väčšinou o mŕtvych, vraždách, útekoch, kriku... no nič moc príjemné ... málokedy som mala pekný sen...
Nemám pocit že by som vo sne riešila problémy ktoré reálne neviem vyriešiť...
Skôr mám sny ovplyvnené tým čo by som chcela a tým čo som v ten deň (prípadne v poslednej dobe) zažila. A väčšinou si ich užívam, keďže sa mi nejakou záhadou podarilo dosiahnuť to, že keď sa mi začne snívať niečo nepríjemné, dokážem sa prebrať natoľko aby som to mohla ovplyvniť a zmeniť na príjemné
(Zhrnutie: Sny u mňa znamenajú akýsi relax po celom dni, akoby som si oddýchla pri dobrom filme kde väčšinou hrám hlavnú úlohu )
Ja mam tak sen, ktorý si ráno pamätám tak raz za dva mesiace. Ale ak rátame k snom také haluze, že spím a pritom si myslím, že som ešte nezaspal a zrazu začne stena padať, alebo že behám po byte z namesačnosti a trepem debiliny tak také mám dosť často
Viete čo? Mám nepríjemný pocit, že dospievam. Čím inším to môže byť? Ako menšia som mávala perfektné sny, myslím perfektné i v tom dobrom, i v tom zlom (v zlom, že ak to boli nočné mory, boli fakt desivé a v dobrom tým, že nech boli akokoľvek desivé, boli zároven imaginatívne a kreatívne a super a nápadité a všetko, čo s tým súvisí), zatiaľčo teraz... je to nič.
Snívajú sa mi samé hlúposti, i to len veľmi sporadicky, poväčšine o tom, že som urobila nejaký prúser a šli sme sa s triedou kvôli tomu skrývať kamsi na horskú chatu (odrazu aká solidarita .
Predtým som mohla lietať a skákať a ovládať svoj pohyb, vedela som sen prerušiť, ked prestával byť znesiteľný. Teraz si ani neuvedomím, že snívam, a ked sa zobudím, pamätám si jedine na to, že som mala sen, a žiadne detaily, nič. Predtým to bola samozrejmosť.
Neviem, čím inším by sa tieto zmeny dali vysvetliť, no ani trochu sa mi nepáčia. Nechcem, aby sa moja fantazia zredukovala na úbohé minumum. A sny sú vraj zrkadlom podvedomia, ktoré má len na krok od fantázie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
sny maju skryty vyznam
sny ako nesplnene tuzby? samy sex a podobne
par krat uz hej,divny pocit...
18. Stalo Inak vola sa to lucid dreaming (sny, v ktorych si uvedomujeme ze snivame)
to je podla mna pravda...
sice eče som vo sne nevyrješila problém ktorý v skutočnosti nefem rješiť, ae často sa mi sníva o tom ked sa dačoho bojim a hlavne o ludoch ,ktorí mi chýbaju a taaak....
podla mna to teda znamená to že mi chýbaju abo čo nefem ale chcela by som vedeť
heh a inac k teme..mne sa vzdy sniva taky mix z dna, ktory vobec nedava suvis.ale priblizne vzdy viem, ako si ten sen vysvetlim..pretoze do sna sa mi zamiesa vzdy to, na co som behom dna zabudla
Proste sen je nieco virualne, co nie je skutocne a ani to nebude. Ale zasa niektore sny su realne. Ked niekto chce byt traktorista alebo polnohospadrsky robotnik a sniva ako bude kopat zemiaky tak mozno sa mu to aj sniva. Takze tiez je pravda aj to, ake sny clvoek sniva. Ci su realne a ci nie.
Skôr mám sny ovplyvnené tým čo by som chcela a tým čo som v ten deň (prípadne v poslednej dobe) zažila. A väčšinou si ich užívam, keďže sa mi nejakou záhadou podarilo dosiahnuť to, že keď sa mi začne snívať niečo nepríjemné, dokážem sa prebrať natoľko aby som to mohla ovplyvniť a zmeniť na príjemné
(Zhrnutie: Sny u mňa znamenajú akýsi relax po celom dni, akoby som si oddýchla pri dobrom filme kde väčšinou hrám hlavnú úlohu )
ale zas, parkrat sa mi uz snivalo nieco, co sa potom stalo
Snívajú sa mi samé hlúposti, i to len veľmi sporadicky, poväčšine o tom, že som urobila nejaký prúser a šli sme sa s triedou kvôli tomu skrývať kamsi na horskú chatu (odrazu aká solidarita .
Predtým som mohla lietať a skákať a ovládať svoj pohyb, vedela som sen prerušiť, ked prestával byť znesiteľný. Teraz si ani neuvedomím, že snívam, a ked sa zobudím, pamätám si jedine na to, že som mala sen, a žiadne detaily, nič. Predtým to bola samozrejmosť.
Neviem, čím inším by sa tieto zmeny dali vysvetliť, no ani trochu sa mi nepáčia. Nechcem, aby sa moja fantazia zredukovala na úbohé minumum. A sny sú vraj zrkadlom podvedomia, ktoré má len na krok od fantázie.