Potrebujem poradiť ,ktoré z týchto gymnázií je podľa vás to naj ? Ako ôsmaci si máme vybrať dve školy .. Takže potrebujem /helfnúť/ Ak navštevujete jednu z týchto škôl tak napíšte ako sa vám páči Dakujem ..
mam kamosa aj na srobarke, kamosku na exnarke, kamoska ma kamosku na opatovskej, kamosov na postovej aj na parku mam tiez kamosov, aj ked tu nie je spomenuty...park je podla mna dobra skola, tam idem, ak ma prijmu..posta, no tam mám bratranca môjho bratranca a este asi 2 kamosov, vraj je to tiež dobra skola..na srobarke mam jednoho kamosa, jemu sa tam paci..opatovska-nevyjadrujem sa, nie je mi vobec sympaticka, stara, hnusna..fuj..exnarka, tam sa ani prijimacky nerobia, takze si mozes dat ako taku istotu..aj ked tam potom ide vela ludi kvoli tomu, ja by som si nedavala..ale skor kvoli tomu, ze tam ide strasne vela spoluziakov..a na trebisovskej nepoznam nikoho, ale tiez osm o nej nic dobre nepocula zatial..ale daj si na park mladeze aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Na Šrobárku ser pokiaľ tvoje najväčšie hobby nieje učenie, to radšej n SOU ako tam.