často a vždy prídem na to, že robím stále tie isté chyby.. momentálne pracujem na tom, čo najviac sa uzavrieť do seba, nedávať najavo city a hlavne nedovoliť nikomu, aby mi ublížil
Takmer každý večer pred spaním sa pýtam svojho svedomia čo som urobil dobré a čo zlé. Modlím sa za to, aby som konal správne, spravodlivo. Zistil som, že sa nedá veľmi učiť z vlastných chýb, lebo tie zlé veci robím stále dookola tie isté alebo nové. Tiež sa nedá vždy učiť od druhých ľudí, lebo oni sú v inej životnej situácií, inej viery... Takže jediné čo mi ostáva je starať sa o vlastné dobré svedomie; v tom mi pomáha Boží zákon lásky a sviatosť zmierenia. Ale niekedy je fakt ťažké počúvať svedomie ak je ľahšie ho prekričať napr. hlasnou hudbou...
@n0win0u aj ja mam pocit ze klamem sama pred sebou...su to take vecne situacie nepritomnosti, zijuc vo svojej vlastnej iluzii o predstave svojho zivota...
večer lahnem do postele a dokým nezaspím tak si prehrávam , analyzujem vecičky dôležité , rozhodnutia z celého dňa a ak sa do niečoho podobného dostanem tak ako sa potom lepšie zachovať a atd... napodiv pomaličky to funguje všímam si to hlavne v posledných dňoch
snažím sa si všímať a uvedomovať si svoje konanie a myslenie to je myslím celkom náročná práca! a snáď sa potom dopracujem aj k tomu, že nájdem pevnú vôlu a tie ostatné veci a bude zo mňa stále lepšejšia saláma!
Viem o niektorých veciach/vlastnostiach/chybách, ktoré by som mala na sebe zmeniť, ale nedokážem to, nedokážem príliš ovplyvniť veci, ktoré mi sú "dané" aj keby som chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
..učím sa od nich ..
chcel by som niečo spraviť so životom, ale nič
sebarealizácia je teraz u mňa na rovnakej úrovni ako je lenivosť, neschopnosť, únava a sklamanie, takže nič
z toho mi vyjde proste vzdy len nejaka deziluzia, ktorou tu trpi sice par jedincov, ale to uz mi nepride normalne.
mi to pripomina tu slucku o tom, ze blazon tvrdi, ze nie je blazon, a preto je blazon