ja mam taku zvlaštnu vlastnosť Na mna ked príde smútok, tak najradšej by som skočila z mosta (nie tak doslova ale chapeme sa ... Lenže potom odrazu mi všetko je jedno, a niežeby som mala vyslovene dobrú náladu, ale skráátka už mi nieje tak nanič. AAj predcvhílkou som sa pohádala s mamou a prišla som na ICQ a stačí mi písať s druhými a už mi je veselo Treba myslieť na niečo pozitívne, podla mna to že sa preješ čokoladov možno zlepší tvoju naladu, ale myslenie nie...
nic proti tomu uz nerobim, len si blbu nalady vybijam na drhych, oni sa potom urazia, ja sa neserem a je mi fajn ...a s tou cokoladou neviem ci to je pravda..sladke jem aj tak takmer kazdy den a ked je mi smutno tak si nebudem davat nasilu cokoladu ked na nu nemam chut..
@1 poznam to xD ajja sa niekedy dostanem z tak nehorazne deppresivneho stavu do ,,mavpicistickeho" ze ani neviem jak sa mi to podarilo .. skratka uz je mi vsetko jedno ... a ,,muchy zecte si ma"
jooj, to je rôzne. závisí to od druhu smútku. pokiaľ je to ten nevysvetliteľný smútok, melanchólia- hovorme tomu ako chceme- tak si poviem, aká som sprostá a skúsim proti tomu bojovať napr. čítaním, písaním, počúvam, rozprávaním, filmom...
pokiaľ je to smútok spôsobený niekým iným, tak odolám chuti dotyčného zneškodniť a nechám tomu čas. počkám, kým sa vo mne utrasú prvotné pocity, dojmy, nápady a myšlienky a začnem uvažovať racionálne ( aspoň tak racionálne, ako mi to môj mozog dovolí ). no a na základe vyvodených záverov smútok zväčša upadá a nastupujú nové pocity
smutná nebývam vôbec za posledné roky...teda až tak veľmi aby som to musela utišovať nejakými prostriedkami ako aj tá čokoláda atď čo sa týka čokolády určite pomáha,aspoň ja mám po tom ako jednu celú zjem o niečo lepšiu náladu
Hm.. počúvam obľúbenú hudbu... snažím sa nájsť niekoho kto ma vypočuje Prípadne niekoho na pritúlenie Objatie pomáha ako nič... Alebo sa to snažím zo seba dostať písaním... prípadne si pozriem nejakú veselohru A čokoláda zaberá tiež... ale asi najviac to objatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
pokiaľ je to smútok spôsobený niekým iným, tak odolám chuti dotyčného zneškodniť a nechám tomu čas. počkám, kým sa vo mne utrasú prvotné pocity, dojmy, nápady a myšlienky a začnem uvažovať racionálne ( aspoň tak racionálne, ako mi to môj mozog dovolí ). no a na základe vyvodených záverov smútok zväčša upadá a nastupujú nové pocity
alebo
mam nervi som vytoceny snazim sa rozj*bat objekty ktore maju velmi velku hustotu -.-
Hugs for the win.